Gender(Cinsiyet)Modunda avatarın altında resim yok!!
SQL sorgusu:
'ALTER TABLE '.USERS_TABLE. ' ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT "0"'
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''ALTER TABLE '.USERS_TABLE.' ADD user_gender TINYINT not null D
[ Geri ]
bu hata ne oluyor

'ALTER TABLE '.USERS_TABLE. ' ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT "0"'
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''ALTER TABLE '.USERS_TABLE.' ADD user_gender TINYINT not null D
[ Geri ]
bu hata ne oluyor

gnyteam
hangi sürümü kullndığınızı bilyorum ama tek sql sorgusu var oda bu
Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT '0';
Powered by phpBB 2.0.21 bu sürümü kullanıyorum ama hep hata hep hata bu sql ne kadar karmaşık bir yapı hiç bir şeye doğru demiyor sql sorgusuna ne yazmalıyım update dosyasını hostuma atıyorum ordanda hata sql sorgusunu kendim yapsam daha iyi ama ne yazıcam eksik kod gibi bir şeyler diyor...
bu modu kurupta çalıştıranlar yok mu arkadaşlar
gender_1.2.6em bu modu kurmaya çalışıyorum

gender_1.2.6em bu modu kurmaya çalışıyorum

gnyteam
Eğer SQL sana zor geliyorsa işte sana mükemmel bir çözüm..iliya yazdı:Powered by phpBB 2.0.21 bu sürümü kullanıyorum ama hep hata hep hata bu sql ne kadar karmaşık bir yapı hiç bir şeye doğru demiyor sql sorgusuna ne yazmalıyım update dosyasını hostuma atıyorum ordanda hata sql sorgusunu kendim yapsam daha iyi ama ne yazıcam eksik kod gibi bir şeyler diyor...
gender_1.2.6em bu modu kurmaya çalışıyorum![]()
http://www.phpbbstyles.com/sql.php
Bu sayfaya MOD'da verilen SQL kodlarini yerleştir..Bu sayfanin Hiçbir ayarını oynamadan, "Generate PHP Code" seçeneğini kullan. Ordan bir dosya indireceksin onu root klasörüne at ve çalıştır...
SQL işlemin tamamdır..Yanlış SQL yapma olasığın %0
Ha birde sen önceden SQL yaptıysan benim dediğimi denediğinde hata verebilir ama sen yine de dene belki SQL de hata yapmışsındır..
Ben 1.2.6 yı kurdum ve sorunsuz çalıştırdım.. Eğer 1.2.8 de sorun yaşıyorum diyorsan al sana 1.2.6 Gender Modu önceki sürümünü sil ve bunu yüklemeyi dene...
[1].26.rar]Gender MOD 1.2.6
tomerec yazdı:hangi sürümü kullndığınızı bilyorum ama tek sql sorgusu varoda buKod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT '0';
ya kardeşim ben bunu yazdım fakat
SQL sorgusu:
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_gender TINYINT NOT NULL DEFAULT '0'
MySQL çıktısı:
#1060 - Duplicate column name 'user_gender'
bir şey bu ne ben nasıl yapıcam bu gender modunu 3 gündür uğraşıyommm

gnyteam
update dosyasında böyle bir şey var buda olmuyor
Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE '.USERS_TABLE.' ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT "0"
gnyteam
Bunun anlamı daha önce SQL sorgusu yapmışsın demek.. SQL sorgusu için daha fazla uğraşma istersen...iliya yazdı: SQL sorgusu:
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_gender TINYINT NOT NULL DEFAULT '0'
MySQL çıktısı:
#1060 - Duplicate column name 'user_gender'
bir şey bu ne ben nasıl yapıcam bu gender modunu 3 gündür uğraşıyommm
Bana kalırsa kodları tekrardan gözden geçir...Ya da dediğim gibi eski sürümü yükle şu an ben kullanıyorum..
Örnek Görmek için TIKLA!!!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir