adres değiştirme (localhost)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tughan »

peki bu kodları nereye kopyalayacağız..?
Saygılar,

Tuğhan
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tughan »

Benim siteme hala benden başka kimse giremiyor lütfen yardım edin.... :(
Saygılar,

Tuğhan
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord-volkan »

kardeş ben bu işlerden fazla anlamam fakat bildim kadarıyla sen bilgisayarı her kapatıp açtıgında ip adresin değişio bu işelmleri yapabilmek için bi statik (sabit) ip adresi gerekmez mi!!!
bu sadece benim düşüncem konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.konu hakkında bilgisi olanların mesaj yazmaya devam etmesi iiii olur konuyu bende takib edecem iiişallah..........
ayrıca millet ben bu konularda hiç bişi bilmiom yardımcı olabilecek kişiler lütfen eklesin..........(msn:volkan.alyanak@hotmail.com).........
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord-volkan »

millet küçük bi soru daha!!!
böle yönlendirme siteleri değilde kendimizi dns servere nasıl kaydederiz bilen var mı?
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tughan »

lord-volkan yazdı:kardeş ben bu işlerden fazla anlamam fakat bildim kadarıyla sen bilgisayarı her kapatıp açtıgında ip adresin değişio bu işelmleri yapabilmek için bi statik (sabit) ip adresi gerekmez mi!!!
bu sadece benim düşüncem konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.konu hakkında bilgisi olanların mesaj yazmaya devam etmesi iiii olur konuyu bende takib edecem iiişallah..........
ayrıca millet ben bu konularda hiç bişi bilmiom yardımcı olabilecek kişiler lütfen eklesin..........(msn:volkan.alyanak@hotmail.com).........
arkadaşım benim ip adresim sabit o yüzden değil sorun zaten adres yüzünden yönlendirme adreslerini kullansam bile kimse siteyi görmüyor onun için paralı olan domainlerden almak gerekiyor... :wink:
Saygılar,

Tuğhan
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir