adres değiştirme (localhost)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kardeş ben bu işlerden fazla anlamam fakat bildim kadarıyla sen bilgisayarı her kapatıp açtıgında ip adresin değişio bu işelmleri yapabilmek için bi statik (sabit) ip adresi gerekmez mi!!!
bu sadece benim düşüncem konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.konu hakkında bilgisi olanların mesaj yazmaya devam etmesi iiii olur konuyu bende takib edecem iiişallah..........
ayrıca millet ben bu konularda hiç bişi bilmiom yardımcı olabilecek kişiler lütfen eklesin..........(msn:volkan.alyanak@hotmail.com).........
bu sadece benim düşüncem konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.konu hakkında bilgisi olanların mesaj yazmaya devam etmesi iiii olur konuyu bende takib edecem iiişallah..........
ayrıca millet ben bu konularda hiç bişi bilmiom yardımcı olabilecek kişiler lütfen eklesin..........(msn:volkan.alyanak@hotmail.com).........
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşım benim ip adresim sabit o yüzden değil sorun zaten adres yüzünden yönlendirme adreslerini kullansam bile kimse siteyi görmüyor onun için paralı olan domainlerden almak gerekiyor...lord-volkan yazdı:kardeş ben bu işlerden fazla anlamam fakat bildim kadarıyla sen bilgisayarı her kapatıp açtıgında ip adresin değişio bu işelmleri yapabilmek için bi statik (sabit) ip adresi gerekmez mi!!!

Saygılar,
Tuğhan
Tuğhan
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir