phpBB Kurulumu (Kendi hostunuzda)
Bu başlık phpBB kurulumunu anlatıyor, lütfen farklı konular için farklı başlık açın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
selam arkadaşlar ben yeniyim.
ben http://www.pokemoncrater.gen.ms diye forumup tan site açtım.Şimdi üye sayısı konular falan çok iyi ama bunları yeni yapacağım siteye aktarma yolu yok mu?
2- Bu phpbbyi kurup çalıştırabileceğim sorun çıkmayacak bedava host var mı?Varsa en çok tercih edilen ve sorunsuz olanını yazar mısınız
ben http://www.pokemoncrater.gen.ms diye forumup tan site açtım.Şimdi üye sayısı konular falan çok iyi ama bunları yeni yapacağım siteye aktarma yolu yok mu?
2- Bu phpbbyi kurup çalıştırabileceğim sorun çıkmayacak bedava host var mı?Varsa en çok tercih edilen ve sorunsuz olanını yazar mısınız
arkadaşım mesajını ya yeni mesaj atıp yazsaydın, yada yeni konu açsaydın, burası kurulumla ilgili,
sorduklarına gelince tabiki taşıyabilirsin, ama hangi sürüm hangi programı kullanıyorsun, yeni kuracağın sitede aynı programlamı olacvak yoksa geçiş yapmayı palanlıyormusun. eğer aynısını kuracaksan yedek alman ve diğer açacağın yerde yedeği atıp bikaç yeri değiştirmen gerek.
2. sorunun cevabı ne yazıkki yok gibi, yani ya reklamlı yada hizmeti kötü, o seple ufak bir ücret ödxeyip düzgün bi hosta geçebilirsin....
sorduklarına gelince tabiki taşıyabilirsin, ama hangi sürüm hangi programı kullanıyorsun, yeni kuracağın sitede aynı programlamı olacvak yoksa geçiş yapmayı palanlıyormusun. eğer aynısını kuracaksan yedek alman ve diğer açacağın yerde yedeği atıp bikaç yeri değiştirmen gerek.
2. sorunun cevabı ne yazıkki yok gibi, yani ya reklamlı yada hizmeti kötü, o seple ufak bir ücret ödxeyip düzgün bi hosta geçebilirsin....
teşekkürler.Ama o sitenin yedeğini nasıl alıcam ki forumup tan açtım.Orası ingilizce ben ingilizce mail mi atıcam sitemin yedeğini gönder diyepikachu yazdı:arkadaşım mesajını ya yeni mesaj atıp yazsaydın, yada yeni konu açsaydın, burası kurulumla ilgili,

- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya ben tüm dosyaları attıp kayyoya config phpyi chmod yapamadım öyle bir yazı yok . sağ tıklıyorum özellikler diyorum,başka şeyler yazıyor.Sonra çok denedim hep böyle diyor
Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa vatanforum.kayyo.com giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.
HTTP Hatası 403 - Yasak
Internet Explorer
Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa vatanforum.kayyo.com giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.
HTTP Hatası 403 - Yasak
Internet Explorer
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir