Siteniz İçin Banner Yapabilirim...
bu konuda size katılmıyorum.. tamam güzel çalışmalar ama grafikerlik bu değil.. asıl grafiker niteliğindeki kişilere ve bu işe yıllarını verenlere saygı lütfen..!cupra yazdı:grafikerim diye artistik yapanlar gelsinler görsünler ne yetenekler var
bravo çok beğeniyorum güzel çalışmlar, hepinizin tek tek eline sağlık..
Re: çok saolun
Ben bu logonun yapımcısı tanıyorum. Benim eski bir arkadaş. Adı fatihx tir.kadiraydogdu44 yazdı:arkadaşlar çok güzel olmuş saolun da bana şu tarzda logo yapabilirmisiniz...ayrıca forum sitesi olacak...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Re: çok saolun
şimdide editörünü tanıNapster yazdı:Ben bu logonun yapımcısı tanıyorum. Benim eski bir arkadaş. Adı fatihx tir.kadiraydogdu44 yazdı:arkadaşlar çok güzel olmuş saolun da bana şu tarzda logo yapabilirmisiniz...ayrıca forum sitesi olacak...

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok saol
çok güzel olmuş ellerine sağlık...
boyutları farketmedim siteden yaptım banneri sonradan tekrar yaptım buyur.. begenirsin umarımchat41 yazdı:yaptıgınız baberlar için tesekkurlerr. Dmyo.net (Denizli Meslek YüksekOkulu) Öğrenci Portalı Paylaşım ve eğlence forumu için 468*60 boyutunda bi banner yapabilirmisin acık mavi tonlarında.. şimdiden tsk.
http://busem.gencyorum.com/dimari yazdı:Abi banana yaparmısın busem.genyorum.com paylaşımın tek adresi gibi bişey
adresin bumu arkadasım birde lütfen banner boyutları ve kullanılması gereken renk tonlarını belirtiniz forumda kiracı gibi durmasın. site için olsa önemli değilde forum için renkler farkeder. tema görüntüsüne göre.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir