phpbb3 tema değiştirmek

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
bilge
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpbb3 tema değiştirmek

Mesaj gönderen bilge »

Birşey olmuş artık hepten avatar da yükleyemiyoruz. :shock:

Sorunu nasıl giderebilirim?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

bilge yazdı:Maalesef dosya bulunamadı diyor.
Sizinkiler hazır mıydı?Yani bunların dosyaları yüklü müydü?
Siz kendiniz mi yoksa bu dosyaları yüklüyorsunuz?

Verdiğiniz link çok açıklayıcıydı teşekkür ederim.Orada public_html dosyasından bahsedilmiş.
Benimkinde o dosya yok.Onu da mı bir yerlerden bulup indirmeliyim?
FTP bağlantısı kurduğunuza eminseniz gördüğünüz klasörlerin isimlerini söyleyin hangi klasöre gireceğinizi söyleyelim...

(Genelde public_html, http gibi isimler alır. Aslında klasörlere tek tek bakabilirsiniz adm, cache, docs klasörlerini gördüğünüzde doğru yere geldiğinizi düşünebilirsiniz. public_html dosyası dosyalarınızın sunucunda bulunduğu klasördür. Bunu bi yerden yüklemenize gerek yok.)

Bulunduğumuz başlıktaki konunun dağılmaması için lütfen diğer sorunlarınız için ayrı başlık açınız.
bilge
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bilge »

Verdiğiniz linkteki 8 bölgesinin bendeki dosyalarını yazıyorum:

conf
error_docs
httpdocs
httpsdocs
pd
private
statistics
subdom...
web_users

NOT:Bu arada avatar yüklemede sorun başlığı açtım.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

httpdocs içinde phpbb3 ile ilgili dosyaları bulacaksınız. Rütbe resimlerinizi images/ranks içine atıp, yönetim panelinden rütbelere o resimi verebilirsiniz.
bilge
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bilge »

Hayırlı Bayramlar!

Dediğiniz gibi yaptım.Oldu.Yönetim panelinde nasıl işleniyor?Son o kısmı kaldı.
Yönetim panelinde ranklara dair bir yer göremedim.Gönderdiklerimin bilgisini ..Birde yönetim panelinden ne şekil oluyor söylerseniz inşallah "oldu" müjdesini vereyim. :)

Olamasada şayet;buraya kadar da birşeyler öğrendim.Teşekkürler...
bilge
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bilge »

Attım!Ama yönetim panelinde ranklara dair bir ifade yoktu.Hoca koymamış herhalde.Neyse smil-ikon yazan yerin altına mod ekleme yeri buldum oradan yazdım koydum orada duruyor şimdi.İçini tıklayınca seviye resimleri olan seviye tablosu geliyor.İyiii.. Düzenle diyorum,seviye resmi ekliyeceğim ama -------- böyle bir şey var içinde bir türlü geçit vermiyor.Deneme yanılma metoduyla,burada ite kaka yol yordam arkadaşlar büyük bir sabırla bir şeyler öğrete bu seviyeye geldim.Lakin bu kadar yol katetip sonuca ulaşamamış olmam...
Bende ne azimliyimdir bilemezsiniz..
Bir azimli bu tıkanan yeri bana aştrabilir mi?
bilge
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bilge »

Arkadaşlar sorunumu çözdüm.Başka rank tipi denedim.Rank yerleştirme başlığında da yardım aldım.Hepinizin ve tabi abimin de katkılarıyla çözdüm sorunumu.. :arrow:
Cevap beklemiyorum.Bilgilerinize..Teşekkürler..
tony10
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen tony10 »

bende baska sorun vr stiller bolumune girdigimde hata aliyorum
boyle bir hata yaziyor:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Ben anlamıyorum ama her zaman yaptığım en iyi yöntem olan sorunu belirten mesajı aynen kopyalayıp google a koyunca elde ettiğim açıklamalar gibi yaparak bulduğum şu link işine yarar mı bir bak mod kurduktan sonra oluşan dil dosyası sorunu falan diyorlar.. Gerçi orada 152 satırdan sende ise 172 satırda sorun gözüküyor. Her neyse yarın işin uzmanları gelince çözüm yolunu gösterecektir. İyi sabahlar..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 308
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir