Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
teşekkür ederim yardımınız için ilhanfire
Teşekkürler.Güzel bir modifikasyon
Arkadaşlar aynı şey bende de oldu düzeltemiyorum lütfen yardımmehmed yazdı:TOP5_NAME } { TOP5_NUMBER } { TOP5_NAME } { TOP5_JOINED } { TOP5_TOPIC } { TOP5_NUMBER_VIEW
bunlar yazıyo ama mesajları göstermiyonerede yanlış yaptım bilmiyorum sürekli tekrarladım aynı şeyleri
Bilen yok mu
anladığım kadarıyla sen türkçe çevirisini yanlış yere atmışsın....eyp yazdı:Arkadaşlar aynı şey bende de oldu düzeltemiyorum lütfen yardımmehmed yazdı:TOP5_NAME } { TOP5_NUMBER } { TOP5_NAME } { TOP5_JOINED } { TOP5_TOPIC } { TOP5_NUMBER_VIEW
bunlar yazıyo ama mesajları göstermiyonerede yanlış yaptım bilmiyorum sürekli tekrarladım aynı şeyleri
Bilen yok mu
kurulum makalesinde language/en/mods/top5_index_lang.php yazıyor top5_index_lang.php yi en klasorune atmış olabilirsin...eğer forumun türkçe ise language/tr klasorune at...tabi türkçe içerikli olan top5_index_lang.php yi atcaksın...
Yok kardeş teşekkür ederim doğru yere atmışım ama versiyon benim 3.0.1 bu gold sürümler için miş galiba olmadı
Keşke bu sürüm içinde olsaydı çok güzel ve kullanışlı bir mod muş
Teşekkür ederim
Keşke bu sürüm içinde olsaydı çok güzel ve kullanışlı bir mod muş
Teşekkür ederim
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ya tamam orayı hallettım. ha dedim şimdi yaptım. ama bu seferde anasayfanın fontu buyudu ve yukarıda yazılar cıktı.
ödüm koptu oyle olunca. neyse kı yedegını almıstım
kurmaya calıstıgım son 10 bılgıler en yukarıda sablonu var ama yazıları yoktu. acaba baska bı sablon kullanmamdanmı kaynaklanıyor kı..? dıger sayfalar normaldı ama. yenıden kurmaya korkuyorum valla[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 103: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

blogcu
hocam çözümü burada var ben de aynı sorunu yaşamıştım
viewtopic.php?p=68516#p68516

viewtopic.php?p=68516#p68516
blogcu forum yazdı:ya tamam orayı hallettım. ha dedim şimdi yaptım. ama bu seferde anasayfanın fontu buyudu ve yukarıda yazılar cıktı.kurmaya calıstıgım son 10 bılgıler en yukarıda sablonu var ama yazıları yoktu. acaba baska bı sablon kullanmamdanmı kaynaklanıyor kı..? dıger sayfalar normaldı ama. yenıden kurmaya korkuyorum valla[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 103: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resourceödüm koptu oyle olunca. neyse kı yedegını almıstım
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
rica ederim 

teşekkürler, ben kurdum gayet güzel çalışıyor.
Radyoda müzik ve sohbetin keyfi ile forumda paylaşmanın tadını çıkarın.
http://www.sarilalelerim.com
Çünkü "Hayat paylaşmaktır!"
http://www.sarilalelerim.com
Çünkü "Hayat paylaşmaktır!"
Arkadaşlar biri bi açıklama yapsın lütfen bu mod 3.01 için de çalışır mı ben kurdum çalışmadı lütfen biri bir cevap versin
evet çalışıreyp yazdı:Arkadaşlar biri bi açıklama yapsın lütfen bu mod 3.01 için de çalışır mı ben kurdum çalışmadı lütfen biri bir cevap versin
TOP5_NAME } { TOP5_NUMBER } { TOP5_NAME } { TOP5_JOINED } { TOP5_TOPIC } { TOP5_NUMBER_VIEW
Bu şekilde kalıyor
Bütün stillerde denedim ama olmuyor nerede hata yapıyorum gerekli bütün dosyaları doğru yere attım
şablon yenile dedim ama değişiklik yok
teşekkürler
Bu şekilde kalıyor
Bütün stillerde denedim ama olmuyor nerede hata yapıyorum gerekli bütün dosyaları doğru yere attım
şablon yenile dedim ama değişiklik yok
teşekkürler
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
oh be kurdum sonunda yaw
keyfıme dıyecek yoık. bı de hızlı cvp modunu ekleyebılsem 

blogcu
vallahi sonunda bende kurdum gayet güzel oldu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir