[MOD] Last Post Table (Son mesajlar Tablosu)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ancient ruler
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [MOD] Last Post Table (Son mesajlar Tablosu)
Ben şu forumu tepesine kategorilendirmeyi nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bu modu denemedim ama 

Konu biraz eskimiş ama benim son günlerde hep aradığım birşey bu tür çalışmalar. Arkadaş iframe ile yapmış gayet mantıklı. Ama include ile olsa tam süper olur. Lakin ben şahsen php kodlarına sayfa tanımlamayı bilmiyorum. Şöyle ki;
Şimdi bu kodlar klasik php başlangıç kodları burada sayfa tanımlamasını yapabilirim. Yani sayfaadi_body.html olayını. Bundan sonra style tanımlamasına geçmiş, o ve table ile başlık belirleme de kolay.
Gel gelelim, olay aşağıda ki kodlarda kopuyor.
Burada ne yapmalıyız ki bu kodları sayfaadi_body.html sayfasına ekleyelim. Yani sayfaad_body.html kodlarını hazırlarken, linkleri alacak kısımlara ne yazacağız? İnclude tanımlarını php sayfasının neresine yerleştireceğiz?
Sevgili yöneticilerimiz, ne olursunuz bunun için basit bir örnek hazırlayın. İnanın çok makbule geçecektir. Sizler için çok zor bir konu olmadığı aşikardır.
Saygılar..
Kod: Tümünü seç
<?php
// Amount of active topics to show
define("TOPIC_COUNT", 8);
// Path to the phpBB 3.0 root directory
define("PHPBB_PATH", "/");
// URL to the phpBB 3.0 installation
define("PHPBB_LOCATION", "http://www.y4vuz.com/");
// Time format to output the date/time (for format see PHP manual)
define("TIME_FORMAT", "d/m/Y");
// php extension using
$phpEx = "php";
// No Editing unless you know what your doing
if ( !defined('IN_PHPBB') )
{
define('IN_PHPBB', true);
}
// Get the needed phpbb files, thank you phpbb =]
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.' . $phpEx);
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
// HTML header start
?>
Gel gelelim, olay aşağıda ki kodlarda kopuyor.
Kod: Tümünü seç
<?php
// HTML header end
$sql = "SELECT DISTINCT t.topic_title, t.topic_id,t.topic_views,t.topic_replies, t.topic_last_post_id,
p.post_time,p.poster_id, f.forum_name, u.user_id, u.username
FROM " . TOPICS_TABLE . " AS t, " . POSTS_TABLE . " AS p, " . FORUMS_TABLE . " AS f, " . USERS_TABLE . " AS u
WHERE
t.forum_id = f.forum_id
AND p.topic_id = t.topic_id
AND p.poster_id = u.user_id
AND p.post_id = t.topic_last_post_id
ORDER BY p.post_time DESC LIMIT " . TOPIC_COUNT;
$nt_result = $db->sql_query($sql);
if(!$nt_result)
{
die("Failed obtaining list of active topics".mysql_error());
}
else
{
$nt_data = $db->sql_fetchrowset();
}
if ( count($nt_data) == 0 )
{
die("No topics found");
}
else
{
$cq = 1;
$cc = FFFFFF;
// $nt_data contains all interesting data
for ($i = 0; $i < count($nt_data); $i++)
{
$title = $nt_data[$i]['topic_title'];
$Turl = PHPBB_LOCATION . 'viewtopic.' . $phpEx . "?t=" . $nt_data[$i]['topic_id'];
$LPurl = PHPBB_LOCATION . 'viewtopic.' . $phpEx . "?p" . "=" . $nt_data[$i]['topic_last_post_id'] . "#p" . $nt_data[$i]['topic_last_post_id'];
$on_forum = 'Forum ' . $nt_data[$i]['forum_name'];
$post_time = date(TIME_FORMAT, $nt_data[$i]['post_time']);
//Profile profile.php?mode=viewprofile&u=23
$profile = PHPBB_LOCATION . 'memberlist.' . $phpEx . "?mode=viewprofile&u=" . $nt_data[$i]['poster_id'] ;
$usrname = $nt_data[$i]['username'];
// Item HTML start
if($cq%2 == 0){$cc = E8EFF4;$cq++;} else{$cc = E8EFF4;$cq++;}?>
<tr>
<td bgcolor="#<?php echo $cc;?>" align="left"><a href="<?php echo $LPurl; ?>" title="<?php echo $on_forum; ?>"
target="_parent"><font face="verdana" color="#496C9F" size="1"><B><?php echo $title; ?></B></font></a></td>
<td bgcolor="#<?php echo $cc;?>" align="left"><div align="center"><font face="verdana" color="#5B5B5B" size="1"><?php echo
$nt_data[$i]['topic_views'] ?></div></td>
<td bgcolor="#<?php echo $cc;?>" align="left"><font face="verdana" color="#5B5B5B" size="1"><div align="center"><?php echo
$nt_data[$i]['topic_replies'] ?></div></td>
<td align="center" bgcolor="#<?php echo $cc;?>" align="left"><font face="verdana" color="#666666" size="1"><a href="<?php
echo $profile; ?>" target="_parent"><font face="verdana" color="#496C9F" size="1"><B><?php echo $usrname?></B></a></td>
<td bgcolor="#<?php echo $cc;?>" align="left"><font face="verdana" color="#5B5B5B" size="1"><div align="center"><?php echo
$post_time ?></div></td>
</tr>
<?php
Sevgili yöneticilerimiz, ne olursunuz bunun için basit bir örnek hazırlayın. İnanın çok makbule geçecektir. Sizler için çok zor bir konu olmadığı aşikardır.
Saygılar..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar lütfen yardım edin.. ne yaparsam yapayım , karakter sorununu halledemiyorum.. bu eklentide index_body.html ve topic.php var düzenlediğimiz , ikisinide note pat ile açıp yapıyorum ve i.explorer de düzgün çıkmasına rağmen mozilla da karakterler bozuk çıkıyor.. kafayı yemek üzereyim.. 3 gün oldu sabah 6 ya kadar pc başında tırmaladım .. sonuç sıfır.. nedir bunun çözümü. ??????
index.body.html sayfasını utf8 yapıyorum yada ansi... topic.php sayfasını da utf 8 yapıyorum ama yinede olmuyor..
index.body.html sayfasını utf8 yapıyorum yada ansi... topic.php sayfasını da utf 8 yapıyorum ama yinede olmuyor..
akvaryumturkiye.com
Bu eklentide yanılmıyorsam yetki sınırlaması yoktu, yani kullanıcılar görme izinlerinin olmadığı forumlardaki başlıkları da görebiliyorlardı.
arka plan rengini nasıl değiştiririm?
- Soundcraft
- Kayıtlı Kullanıcı
Yetki sınırlamasıda olmuş olsa harika olacak bu eklenti için. Birde ne hikmetse include edemedim. iframe ile oluyor ama include de sorun yaşadım..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba, Bu eklentinin yetki sınırlaması yok.
http://www.********.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=310
olan forum linkini
http://www.********.com/forum/viewtopic.php?p=792#p792
olarak gösteriyor ne alaka anlamıyorum. aynı mesaj ama topic idleri birbirini tutmuyor ama genede sorunsuz açılıyor.
Bu şekilde basit ve yetki sınırlaması olan bir eklenti varmı acaba?
http://www.********.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=310
olan forum linkini
http://www.********.com/forum/viewtopic.php?p=792#p792
olarak gösteriyor ne alaka anlamıyorum. aynı mesaj ama topic idleri birbirini tutmuyor ama genede sorunsuz açılıyor.
Bu şekilde basit ve yetki sınırlaması olan bir eklenti varmı acaba?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Ekteki link ölmüş. Bu dosya elinde olan paylaşabilirse sevinirim.
Med_cezir11 yazdı:Ekteki link ölmüş. Bu dosya elinde olan paylaşabilirse sevinirim.
- Dosya ekleri
-
- post.zip
- (2.4 KiB) 213 kere indirildi
- Finrod Felagund
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar!
ben de bunu siteme ekledim. Free Hosting aldığım site adresi karşıma çıkıyor tablo olarak sorun nedir? Free Hostinglerde tablo yapamıyormuyuz?
ben de bunu siteme ekledim. Free Hosting aldığım site adresi karşıma çıkıyor tablo olarak sorun nedir? Free Hostinglerde tablo yapamıyormuyuz?

https://www.phpbbturkey.com -> PhpBB 3.0.9 Forever Sağolsun. Forumu onun sayesinde kurdum. 

- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Burada bulunan 6. soruya bakabilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Finrod Felagund
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet ekleyememiz kötü oldu. Bilgilendirme için teşekkür ederim. 

https://www.phpbbturkey.com -> PhpBB 3.0.9 Forever Sağolsun. Forumu onun sayesinde kurdum. 

arkadaşlar baya ince ayar çektikten sonra şuan çok güzel oldu... Uygulamak isteyenlerer için biraz değiştirerek daha güzel bir hale soktum ve top5 modu vardı bu forumda onun tam altına yapıştırdım iframe yi ve şuan çok güzel gözüküyor. burada index body dosyasını değiştirin derken style in içindekini olarak göstermişler ama öyle yapınca çalışmıyor... root a girdiğinizde direkt karşınıza çıkan index_body i değiştirmeniz gerekiyor...
Tabi ben oraya da koymadım top5 stats modu vardı onun html sayfasını açıp oraya alta yapıştırdım. ama siz index_body i düzenliyip oraya yapıştırın ama dediğim gibi style / subsilver2 deki değil direkt ftp den girdiğinizde ilk karşısınıza çıkan dosya...
ayrıca topic dosyasını değiştirdim şuan daha güzel oldu eklemek isteyenler varsa ekleyebilirler buradan
başlık sayısını da 10 olarak değiştirdim...
Not : en üstte hem topic adlı dosyada hemde diğerinde benim web sitem yazıyor burada. siz onu kendinizinkiyle değiştirmeyi unutmayın sakın..
Bu arada orjinalini yapanın ellerine sağlık 1 aydır arayıp bulamadığım mod u buldum sonunda...
Tabi ben oraya da koymadım top5 stats modu vardı onun html sayfasını açıp oraya alta yapıştırdım. ama siz index_body i düzenliyip oraya yapıştırın ama dediğim gibi style / subsilver2 deki değil direkt ftp den girdiğinizde ilk karşısınıza çıkan dosya...
ayrıca topic dosyasını değiştirdim şuan daha güzel oldu eklemek isteyenler varsa ekleyebilirler buradan
başlık sayısını da 10 olarak değiştirdim...
Not : en üstte hem topic adlı dosyada hemde diğerinde benim web sitem yazıyor burada. siz onu kendinizinkiyle değiştirmeyi unutmayın sakın..
Bu arada orjinalini yapanın ellerine sağlık 1 aydır arayıp bulamadığım mod u buldum sonunda...
- Dosya ekleri
-
- topic.rar
- (2.35 KiB) 217 kere indirildi
bu mod ile ilgili olarak şunu söylemeliyim ki uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum...
sadece konu başlıklarını tıklayınca son mesaja gidiyor... ben onu ilk mesaj olarak değiştirmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?
sadece konu başlıklarını tıklayınca son mesaja gidiyor... ben onu ilk mesaj olarak değiştirmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir