[MOD] Sütunlu Alt Forum Görünümü

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD] Sütunlu Alt Forum Görünümü

Mesaj gönderen lordtiger61 »

Değiştirilecek kodda bazı düzenlemeler yaptım lütfen deneyiniz bakalım olacak mı? php Kodlarını localhostta denemeyi bilmiyorum ondan deneyemedim...

Kod: Tümünü seç

//$s_subforums_list = array();
$say=0;
$s_subforums_list='<table border="0" width="800">';
foreach ($subforums_list as $subforum)
{
$say++;
if(($say%4)==0){
$s_subforums_list .= '</td><td width="25%"><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '" title="' . (($subforum['unread']) ? $user->lang['NEW_POSTS'] : $user->lang['NO_NEW_POSTS']) . '">' . $subforum['name'] . '</a></td></tr>';
}else{
$s_subforums_list .= '<tr><td width="25%"><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '" title="' . (($subforum['unread']) ? $user->lang['NEW_POSTS'] : $user->lang['NO_NEW_POSTS']) . '">' . $subforum['name'] . '</a></td>';
}else{
$s_subforums_list .= '<tr><td width="25%"><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '" title="' . (($subforum['unread']) ? $user->lang['NEW_POSTS'] : $user->lang['NO_NEW_POSTS']) . '">' . $subforum['name'] . '</a></td>';
}else{
}
}
$s_subforums_list .='</table>';
$catless = ($row['parent_id'] == $root_data['forum_id']) ? true : false;
ferx
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ferx »

Bu seferde aşağıdaki hatayı verdi.Deneme şansın yoksa hatayı düzeltmen zor tabii..Teşekkür ederim yinede yorduk seni.

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/public_html/includes/functions_display.php on line 407
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

php dili tam bilmediğim için yapamıyorum kodun tamamında oynamak gerek çünkü orada büyüklüğü ve satırı yazıyorsun fakat orada aşağıda else filan yazıyor onlarıda ayarlamalısın php bilmediğim için anlamıyorum :(
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

lordtiger61 yazdı:php dili tam bilmediğim için yapamıyorum kodun tamamında oynamak gerek çünkü orada büyüklüğü ve satırı yazıyorsun fakat orada aşağıda else filan yazıyor onlarıda ayarlamalısın php bilmediğim için anlamıyorum :(
viewtopic.php?f=37&t=16262

bunu kurmani öneriyorum

Özellikleri:

XHTML Valid
YKP Kontrollü
Kolay Kurulum
Güzel Görünüm...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
ferx
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ferx »

Teşükkür ederim Ermer özcan..Bu alt forumlar yazını nasıl kaldırabilirim oradan...
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

EsmerÖzcan yazdı:
viewtopic.php?f=37&t=16262

bunu kurmani öneriyorum

Özellikleri:

XHTML Valid
YKP Kontrollü
Kolay Kurulum
Güzel Görünüm...
Abi ben sorun yaşamıyorum ki 2 satır bana yetiyor :)
Kullanıcı avatarı
VeLiDeSiDeRo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VeLiDeSiDeRo »

Ben kullandıgım moddan memnunum.Yenisine gerek yok.:D:D Ben yinede bu moddakı hatayı nasıl duzeltırım onu bılen bırınden cvp beklıyorum..Esmer özcanada tesekkurler.
Fazlada şey yapmamak lazım...
sembol2010
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sembol2010 »

Ya arkadaşlar bana biri fikir versin...Ben Hiç bir modu uygulayamıyorum...Yöntemim şu: dreamweaverda ile ftp sunucusuyla foruma bağlanıyorum. > İlgili dosyayı buluyorum.> Dosyanın ilgili kısmını buluyorum. > ya ekliyorum Ya da değiştiriyorum... Ancak şimdiyedek hiç bir modu başaramadım...Nedeni neler olabilir yardımcı olun...
Mesela
"[MOD] Sütunlu Alt Forum Görünümü " bu modu uyguladığım şekliyle size anlatayım...a- sitemin ilk hali bu: [ resmi görüntülemek için tıklayın ] b- Önce dreamveawerde ftp aracılığı ile forum tabanına bağlanıyorum. forum dosyalarından sağdan ilgili dosyayı buluyorum açıyorum bu: [ resmi görüntülemek için tıklayın ] c- ilgili dosyadaki söylenen kodları buluyorum bu: [ resmi görüntülemek için tıklayın ] d- söylenmiş olan kodlarla söylenen yeni kodları değiştiriyorum bu [ resmi görüntülemek için tıklayın ] e- normalde mod uygulanması gerekirken uygulanmıyor. bu: [ resmi görüntülemek için tıklayın ] not: stilim: AZ_Retro * dur. forumum bedava domain alanına sahiptir. adres: http://sunurlukoyuforum.awardspace.biz/index.php Yukarıdaki anlattığım şekliyle dosyadaki kodlar değişmektedir. dosyayı kaydedip tekrar açtığımda değiştiğini kesinlikle anlıyorum. Ama uygulama değişiklik olmuyor. ltfn bişey deyin sinir oldum...
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

işime yaradı ancak alt forum yazıları inceliyo kalınlaştırmak için ne yapabilirim?
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

difficulty yazdı:işime yaradı ancak alt forum yazıları inceliyo kalınlaştırmak için ne yapabilirim?

" "
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Arkadaşlar bu modu kurdum yanlız bu moda eklenti yapma şansımız varmı ?

alt sütunların etrafında ince bir çizgi olabilirmi yani tablo görünümünde.
Kullanıcı avatarı
VeLiDeSiDeRo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

UFUKXXX yazdı:Arkadaşlar bu modu kurdum yanlız bu moda eklenti yapma şansımız varmı ?

alt sütunların etrafında ince bir çizgi olabilirmi yani tablo görünümünde.

Eski mesajları oku ,çözüm bulabılırsın . :wink:
infoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen infoo »

The_Delicius yazdı:[quoMerhaba arkadaslar ben bu modu sitemde kullandim fakat görüntü acisindan bir sorunum var cözmemde yardimci olursaniz sevinirm. Bu modu kurduktan sonra Alt Forumlar sola kayiyor fakat ben bunu forum ismi ve aciklamasi ile ayni hizada olmasini istiyorum birde "Alt Forumlar:" ve alt forum linlerinin ayni satirdan baslamasini istiyorum yani : dan sonra alt forumlar gelecek sekilde ayni satirdan baslayacaklar. resimdede anlattim sorunu tesekkürler.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Buna bir çare bulunamadı mı.? Forum resmi yüklediğim için yukarda ki gibi bir kayma oluyor. :cry:
Kullanıcı avatarı
VeLiDeSiDeRo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Benim sitede böyle bir sorun yok hiç olmadıda
baska cvp yazanda yok ondan bılen yok
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

infoo yazdı: Buna bir çare bulunamadı mı.? Forum resmi yüklediğim için yukarda ki gibi bir kayma oluyor. :cry:
İki düzenleme ile forum resimlerinden dolayı oluşan sorunu düzeltmek mümkün.

Aç:
prosilver/template/forumlist_body.html

Bul:

<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
Değiştir:

<div class="subf">	<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF --></div>
Aç: prosilver/theme/colours.css

En alta ekle:

.subf{margin-left: 50px;}

Css dosyası için tanımlamalar yaparak subforumların arkaplanını istediğiniz gibi renklendirebilirsiniz.
Arkaplanı renklendirmek için:

.subf{
background-color: #renk kodu;
margin-left: 50px;}
Şeklinde bir ekleme yapabilirsiniz.

Değişiklikleri yaptıktan sonra şablonları ve temaları yenilemeyi unutmayın.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir