Advertisement Management (1.0.9)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Advertisement Management (1.0.9)
hocam mod dosyalarını ftp de nereye atıcaz?bilgi verebilirsen çok sevinirim. biraz acemi olduğumdan yanlış yapmak istemiyorum.. tşkler
root klasörünün içindekileri forum dosyalarının olduğu yere atacaksın, sonra kod değişikliklerini install.xml'ye göre yapacaksın.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Fatal error: Cannot redeclare set_var() (previously declared in /home/blurayev/public_html/includes/functions.php:28) in /home/blurayev/public_html/includes/functions.php on line 56 hata veriyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bu modu çok zor da olsa kurdum... arkadaşlar alt forumdaki ilanımın anasayfaya butonunu taşımayı nasıl yapıcam? birde kod yazan kısmı nasıl yapıcam?? bu benim yapabileceğimden fazlası bu yüzden bir arkadaş ayrıntılı yardımcı olursa sevinirim
Subsilver 2 için kurulum yapıyorum, herşey yolunda giderken /style/subsilver2overalfooter.html benzeri doyaya erişemedim hatası veriyor, directory yanlış style/subsilver2/.....html şeklinde olacak araya sadece / gerekli ama bütün dsyaları inceledim bulamadım bu bilgiyi nereden çekiyor directory'i nereden değiştireceğim.
tncyoo1 yazdı:Subsilver 2 için kurulum yapıyorum, herşey yolunda giderken /style/subsilver2overalfooter.html benzeri doyaya erişemedim hatası veriyor, directory yanlış style/subsilver2/.....html şeklinde olacak araya sadece / gerekli ama bütün dsyaları inceledim bulamadım bu bilgiyi nereden çekiyor directory'i nereden değiştireceğim.
Bu konuda yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar, forumda aramada yaptım ancak bir sonuca ulaşamadım
Merhaba,tncyoo1 yazdı:tncyoo1 yazdı:Subsilver 2 için kurulum yapıyorum, herşey yolunda giderken /style/subsilver2overalfooter.html benzeri doyaya erişemedim hatası veriyor, directory yanlış style/subsilver2/.....html şeklinde olacak araya sadece / gerekli ama bütün dsyaları inceledim bulamadım bu bilgiyi nereden çekiyor directory'i nereden değiştireceğim.
Bu konuda yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar, forumda aramada yaptım ancak bir sonuca ulaşamadım
Hangi aşamada alıyorsunuz bu hatayı? Bir de mümkünse ekran görüntüsü veya tam hata metnini paylaşabilir misiniz?
programda ki adımları tek tek yaptım fakat database.php komutunu çalıştırdığım zaman en son " Eylem" kısmında şu hata ile karşılaşıyorum. sizce sebebi nedir?
Kod: Tümünü seç
prosilver şablonu yenileniyor
HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
tncyoo1 yazdı:tncyoo1 yazdı:Subsilver 2 için kurulum yapıyorum, herşey yolunda giderken /style/subsilver2overalfooter.html benzeri doyaya erişemedim hatası veriyor, directory yanlış style/subsilver2/.....html şeklinde olacak araya sadece / gerekli ama bütün dsyaları inceledim bulamadım bu bilgiyi nereden çekiyor directory'i nereden değiştireceğim.
GuncelOda yazdı:programda ki adımları tek tek yaptım fakat database.php komutunu çalıştırdığım zaman en son " Eylem" kısmında şu hata ile karşılaşıyorum. sizce sebebi nedir?
Kod: Tümünü seç
prosilver şablonu yenileniyor HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
Şablon, tema ve görüntü kümelerinizi yeniledikten sonra ön bellek temizliği yaptınız mı arkadaşlar? İki üyemizin de benzer hatalar alması ilginç.
NOT: Bu işlemleri Yönetici Paneli'ndeki Stiller sekmesi altından yapmalısınız.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir