[MOD] [3.0.X] Otomatik konu açan Bot (RSS Poster)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [MOD] [3.0.X] Otomatik konu açan Bot (RSS Poster)
INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost` (`name`, `url`, `next_check`, `next_check_after`, `destination_id`, `enabled`) VALUES
('lastRSS', 'http://www.forumbaz.net/rss.php', 0, 1, 2, 1);
2 yazan kısım RSS eklenecek bölümün id si
('lastRSS', 'http://www.forumbaz.net/rss.php', 0, 1, 2, 1);
2 yazan kısım RSS eklenecek bölümün id si
Bu RSS benin sitemde yaklaşık 1000 yane konu açtı. Hiçbir şeye dokunmamama rağmen artık hiçbir konu açmıyor. Bir kaç kere phpmyadminden haber rss'lerini değiştirdim ancak değişen bir şey yok?
Çözümü nedir arkadaşlar?Matt yazdı:Bu RSS benin sitemde yaklaşık 1000 yane konu açtı. Hiçbir şeye dokunmamama rağmen artık hiçbir konu açmıyor. Bir kaç kere phpmyadminden haber rss'lerini değiştirdim ancak değişen bir şey yok?
Takip ettiğiniz RSS kaynağında bir sorun olabilir. Kontrol ediniz şayet kaynakta sorun yoksa son yaptığınız değişiklik buna sebep olmuş olabilir.Matt yazdı:Çözümü nedir arkadaşlar?Matt yazdı:Bu RSS benin sitemde yaklaşık 1000 yane konu açtı. Hiçbir şeye dokunmamama rağmen artık hiçbir konu açmıyor. Bir kaç kere phpmyadminden haber rss'lerini değiştirdim ancak değişen bir şey yok?
RSS'yi felan değiştirdim ama çözüm yok. Ne sebep olmuş olabilir pek bir değişiklik yapmadım çünkü.VSaBaH yazdı:Takip ettiğiniz RSS kaynağında bir sorun olabilir. Kontrol ediniz şayet kaynakta sorun yoksa son yaptığınız değişiklik buna sebep olmuş olabilir.Matt yazdı:Çözümü nedir arkadaşlar?Matt yazdı:Bu RSS benin sitemde yaklaşık 1000 yane konu açtı. Hiçbir şeye dokunmamama rağmen artık hiçbir konu açmıyor. Bir kaç kere phpmyadminden haber rss'lerini değiştirdim ancak değişen bir şey yok?
sürekli site yöneticisi ile açıyor, başka bi kullanıcı ile açmak için ne yapmamız gerekiyor.
Cevabı verildi bunun.topakli yazdı:sürekli site yöneticisi ile açıyor, başka bi kullanıcı ile açmak için ne yapmamız gerekiyor.
Mesaj gönderenin id'sini, phpbb_config tablosunda lastrss_ap_bot_id yi bulun, sonlarda olmalı. İstediğiniz id değerini verin.
Birde benim sorunuma birisi cevap verse...
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hani yılan hikayesi derlerya işte bu modda aynı yılan hikayesine döndü arkadaşlar uzman birisi çıksın şunu iyice bi anlatsın ya bende yapmak istiyorum ama anlayamadım yice yılan hikayesi oldu bu iş lütfen güzelce birisi anlatsın :S
Kurulumu baştan yapmanızı öneririm. Önceden çalışan bir modun çalışmaması için gerek veritabanında olsun, gerek dosya sisteminde olsun bir değişiklik olması gerekir. MOD'u baştan kurmak bu tür durumlarda işe yarayabilir. Eğer o da işe yaramazsa başka çözüm yolu sunamayacağım maalesef. Kullanan arkadaşlarlar vardır mutlaka belki onlar yardımcı olabilirler.Matt yazdı: RSS'yi felan değiştirdim ama çözüm yok. Ne sebep olmuş olabilir pek bir değişiklik yapmadım çünkü.
lordtiger61 yazdı:Hani yılan hikayesi derlerya işte bu modda aynı yılan hikayesine döndü arkadaşlar uzman birisi çıksın şunu iyice bi anlatsın ya bende yapmak istiyorum ama anlayamadım yice yılan hikayesi oldu bu iş lütfen güzelce birisi anlatsın :S

Sorun nedir?
VSaBaH yazdı:Kurulumu baştan yapmanızı öneririm. Önceden çalışan bir modun çalışmaması için gerek veritabanında olsun, gerek dosya sisteminde olsun bir değişiklik olması gerekir. MOD'u baştan kurmak bu tür durumlarda işe yarayabilir. Eğer o da işe yaramazsa başka çözüm yolu sunamayacağım maalesef. Kullanan arkadaşlarlar vardır mutlaka belki onlar yardımcı olabilirler.Matt yazdı: RSS'yi felan değiştirdim ama çözüm yok. Ne sebep olmuş olabilir pek bir değişiklik yapmadım çünkü.
Modu baştan tekrar kurdum ama düzelmedi acaba host ile ilgili bir değişiklik yapılmış olabilir mi? Siteyi barındıran şirketle görüşsem belki düzeltebilirler.
Requirements:
şartları var eklenti yazarı phpbb.com sayfasında, eğer sunucu ayarları değişti ise çalışmayabilir.
- Your webhosting must allow fopen or curl
- PHP5
şartları var eklenti yazarı phpbb.com sayfasında, eğer sunucu ayarları değişti ise çalışmayabilir.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
VSaBaH yazdı:Kurulumu baştan yapmanızı öneririm. Önceden çalışan bir modun çalışmaması için gerek veritabanında olsun, gerek dosya sisteminde olsun bir değişiklik olması gerekir. MOD'u baştan kurmak bu tür durumlarda işe yarayabilir. Eğer o da işe yaramazsa başka çözüm yolu sunamayacağım maalesef. Kullanan arkadaşlarlar vardır mutlaka belki onlar yardımcı olabilirler.Matt yazdı: RSS'yi felan değiştirdim ama çözüm yok. Ne sebep olmuş olabilir pek bir değişiklik yapmadım çünkü.
lordtiger61 yazdı:Hani yılan hikayesi derlerya işte bu modda aynı yılan hikayesine döndü arkadaşlar uzman birisi çıksın şunu iyice bi anlatsın ya bende yapmak istiyorum ama anlayamadım yice yılan hikayesi oldu bu iş lütfen güzelce birisi anlatsın :SLütfen konu içeriğini tamamen büyük, koyu ve renkli yazılardan oluşacak şekilde ayarlamayınız.
Sorun nedir?
öncelikle kural ihlali yaptığım için özür dilerim koyu renkli ve büyük yazmak benim alışkanlığım olmuş burada birsürü düzenleme yazıylor ben yeniyim fakat mod kurabilecek kapasitem var fakat burada herşey birbirine girmiş biri şuarı düzsenle diyor diğeri hayır şuarıy buraya bence tarafınızca bir düzen verilmeli yani modddaki eksiklikler giderilip tekrardan konulmalı...
MOD kurulum dosyasındaki talimatları eksiksik yerine getirirseniz çalışması gerekir. Burada kurulumda hata yapılması sonucu MOD'u çalıştırmayan kişilerin yorumları olduğu için sizi ilgilendirmiyor.lordtiger61 yazdı: öncelikle kural ihlali yaptığım için özür dilerim koyu renkli ve büyük yazmak benim alışkanlığım olmuş burada birsürü düzenleme yazıylor ben yeniyim fakat mod kurabilecek kapasitem var fakat burada herşey birbirine girmiş biri şuarı düzsenle diyor diğeri hayır şuarıy buraya bence tarafınızca bir düzen verilmeli yani modddaki eksiklikler giderilip tekrardan konulmalı...
Birinci sayfadaki dosyayı indirip, kurulum yapınız sorun çıkarsa buradan yazınız.
Kod: Tümünü seç
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Column 'topic_status' cannot be null [1048]
SQL
INSERT INTO phpbb_topics (topic_poster, topic_time, topic_last_view_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_url, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment, topic_status) VALUES (2, 1253274797, 1253274797, '29', 0, 1, 'Turkiye | CHP: \"Erdoğan bu enerjiyi...\"', '', 'JuNi0r', 'FF0000', 0, 0, 0, NULL)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1926
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 192
CALL: submit_post()
LINE: 60
CALL: autopost()
LINE: 245
CALL: autopost_init()
FILE: index.php
LINE: 28
CALL: include('includes/functions_lastrss_autopost.php')
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar peki sadece bir kategorinin rss linkini nasıl alacaz? Örneğin ben spor odyunları kategorisinin rss linkini alıcam bunu nasıl yapabilirim?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir