Przemo Premod - 200 Mod Kurulu Halde
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sabri abiye pm gönderdim cevap bekliyorumGodBeach yazdı:Sadece lang dosyaları değişir sanırım . tpl dosyalarında lang dosyası yerine üstüne yazan fazla mod yok . ayrıca türkçeleştirirken modların türkçesini ilk önce bi ara . yakusha premodunda tüm modların türkçeleri saten mevcut, sabri ünaldan izin alıp copy paste yap derim
bu phpbbye yüklenmez bu ayrı bir forum sistemidir phpbb başka bir yazılımdır premod başka premodun phpbb den farkıysa premodu yazan kişinin kullanıcının modları eklemesine gerek kalmadan kendisinin kurmasıdır bi bakıma hazır mod sistemiWantedDanger yazdı:arkadaşlar bunu phpbbye mi yüklücez bide db dediniz o ne en bu konularda daa yeniyim de

evet tema keşke biraz özelleştirilseydiAlleRGy yazdı:hayır onu sormadım.arkadasın verdii premod hangi sürüm ?ayrıca bunda sadece subsilver teması var.baska tema koyacak olsak bi dünya modun template kodlarını bulmak ve eklemek gerekecek.

- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sabri bey artık buraya takılmıyor sanırım . Mail ile iletişime geç derim ..Napster yazdı:sabri abiye pm gönderdim cevap bekliyorumGodBeach yazdı:Sadece lang dosyaları değişir sanırım . tpl dosyalarında lang dosyası yerine üstüne yazan fazla mod yok . ayrıca türkçeleştirirken modların türkçesini ilk önce bi ara . yakusha premodunda tüm modların türkçeleri saten mevcut, sabri ünaldan izin alıp copy paste yap derim
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben bilmiyorum walla ,demosu varsa koyarmısnız linki arama yaptım burda çıkmadı google de bilmiyoo..dj_akman yazdı:evet tema keşke biraz özelleştirilseydiAlleRGy yazdı:hayır onu sormadım.arkadasın verdii premod hangi sürüm ?ayrıca bunda sadece subsilver teması var.baska tema koyacak olsak bi dünya modun template kodlarını bulmak ve eklemek gerekecek.yani böle bu kadar modun kurulu olduğu bi sisteme subsilver yakışmaz mesela matrixneonun premodunu hepiniz biliosunuz onun teması ve modları çok hoş
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir