color Groups'da hata yaşıyorum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
arkadaşlar burda sadece reng var [Admin] [Moderatör] [Yönetici] [Süper Mod] falan yazmasını istiyorum ama yok..
arkadaşlar burda sadece reng var [Admin] [Moderatör] [Yönetici] [Süper Mod] falan yazmasını istiyorum ama yok..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><center><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><center><b>{postrow.POSTER_NAME}</a></b></span><br />
En son Myrwyn D'arcy tarafından 26.11.2006, 21:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
VSaBaH arkadaşımızında daha önce belirttiği bigi Color Groups modunu kurdum ve Son 24 saat içinde ziyaret eden kullanıcılar listesinde normal kullanıcılar koyu renk görünüyor bunu eski haline ince şekle dönüştüremezmiyiz acaba?VSaBaH yazdı:Ben birşey daha sorayım ama bu kısa bir soru... Ben de tüm isimler kalın puntolarda çıkıyor.. Yani VSaBaH şeklinde onu normale çevirilecek yeri bulamadım bir türlü ben normal olsun istiyorum. Fazla önemli birşey değil aslında ama yine de biliyorsanız paylaşın bi zahmet..
ŞİMDİDEN SAĞOLUN!
Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar sorunmu resimde de göstereyim istedim listede;
Şuan çevrimiçi olan kullanıcılar + Son 48 saat içinde ziyaret eden kullanıcılar başlıklarındaki isimler ince puntolarla yazılsın istiyorum..
Color Groups modunu kurmadan önce inceydi fakat modu kurunca kalın oldu, Bunu nasıl düzeltebilirim..?
Şuan çevrimiçi olan kullanıcılar + Son 48 saat içinde ziyaret eden kullanıcılar başlıklarındaki isimler ince puntolarla yazılsın istiyorum..
Color Groups modunu kurmadan önce inceydi fakat modu kurunca kalın oldu, Bunu nasıl düzeltebilirim..?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir