color Groups'da hata yaşıyorum.

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

grubu silip tekrar ekledikten sonra düzeldimi peki?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

fatihbaz yazdı:grubu silip tekrar ekledikten sonra düzeldimi peki?
Bana kalırsa sil. Zaten siteni de inceledim Dediğini anladım. Senin admin rengin siyah ama grubun mavi görünüyor.. Bana kalırsa color grupta admin renk seçeneğini kaldır. Sonra bir daha kur o zaman olur..
fatihbaz

onu en az 7-8 kez denedim işe yaramıyor :)
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

O zaman grubu sil çok zor olmasa gerek. Administrator grubunu sil. Color groupstan da sil. Administratör diye bir grup kalmasın hiç. Sonra bir daha kur..

Gerçi düşünmüş olabilirsin ama yine de söyleyim. Belki bir yararı olur. Aslında olması lazım ya Allah Allah niye olmuyor ki??
fatihbaz

denedim ama yine olmadı :(
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

fatihbaz kardeş bu gurplar için renk eklentisini bulamadım hala arıyorum bi kaç sitede felan gördüm amam nasıl yaptıklarını bilmiyorum elime geçerse direk buraya yazarım eklentiyi
fatihbaz

valla çok iyi olur kardeş...aklıma gelen şeyleri denedim ama bi türlü beceremedim :(
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Echo »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

arkadaşlar burda sadece reng var [Admin] [Moderatör] [Yönetici] [Süper Mod] falan yazmasını istiyorum ama yok..
Myrwyn D'arcy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Myrwyn D'arcy »

Kod: Tümünü seç

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><center><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><center><b>{postrow.POSTER_NAME}</a></b></span><br /> 		      
En son Myrwyn D'arcy tarafından 26.11.2006, 21:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
fatihbaz

Myrwyn D'arcy,bu mesajın kimin içindi :D
Kullanıcı avatarı
seventy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seventy »

VSaBaH yazdı:Ben birşey daha sorayım ama bu kısa bir soru... Ben de tüm isimler kalın puntolarda çıkıyor.. Yani VSaBaH şeklinde onu normale çevirilecek yeri bulamadım bir türlü ben normal olsun istiyorum. Fazla önemli birşey değil aslında ama yine de biliyorsanız paylaşın bi zahmet..
ŞİMDİDEN SAĞOLUN!
VSaBaH arkadaşımızında daha önce belirttiği bigi Color Groups modunu kurdum ve Son 24 saat içinde ziyaret eden kullanıcılar listesinde normal kullanıcılar koyu renk görünüyor bunu eski haline ince şekle dönüştüremezmiyiz acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim..
Kullanıcı avatarı
seventy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seventy »

Arkadaşlar sorunmu resimde de göstereyim istedim listede;
Şuan çevrimiçi olan kullanıcılar + Son 48 saat içinde ziyaret eden kullanıcılar başlıklarındaki isimler ince puntolarla yazılsın istiyorum..
Color Groups modunu kurmadan önce inceydi fakat modu kurunca kalın oldu, Bunu nasıl düzeltebilirim..?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir