PhpBB SEO ile uyumlu olan gym sitemaps. Tıkla!kuyumcu yazdı:Arkadaşlar seo'yu kurdukta bu seo'ya en uygun sitemap hangisini önerirsiniz, farkeder mi herhangi birisini kursam?
phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://downloads.phpbb-seo.com burda sitemap ve diger seo uyumlu modlar mevcut
Eline sağlık çok işime yaradı anlatım da oldukça açıklayıcı. 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
isinize yaradigina sevindim 

- delpierro81
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende site adları gözükmüyo link üzerine gelince örn. http://memberlist.html olarak gözüküyo forumlardada sadece forum adı yazıo tıklayınca adres geçersiz diyor.
3.0.7 kullanıyorum. contrib içinde 3.0.7 klasörü var index memberlist vs. onlarımı yüklemek gerekiyo roottaki yerine
3.0.7 kullanıyorum. contrib içinde 3.0.7 klasörü var index memberlist vs. onlarımı yüklemek gerekiyo roottaki yerine
phpbb_seo/cache/.htaccess bu klasörün içindeki .htaccess select all ve aşağıdaki ayardan Save the .htaccess evet seciyorum ve gönder dedikten sonra phpbb_seo/cache/.htaccess dosyasınıda not pad ile açıyorum verilen select all daki kodlar ile aynı gerekli değişiklik yapılıyor.htaccess dosyasını içini boşaltıyorum tekrar aynı işlemi yapınca kodlar tekrar geliyor kodlar save oluyor.Peki Ana dizindeki .htaccess dosyasında herhangi bir değişiklik yapıyormuyuz.
ama url ler değişmiyor.ykp linde her şeyi yeniliyorum gene olmuyor.Arıca modx ve seo kurulumu auto mod ile yaptım kurulumlar başarılı.
kendi pc'imde de kurulu olan wampserver diye bir program ile yapttım .Kendi pc'imdeki server da başarırsam orjinal sitede uygulamayı düşünüyorum.
ama url ler değişmiyor.ykp linde her şeyi yeniliyorum gene olmuyor.Arıca modx ve seo kurulumu auto mod ile yaptım kurulumlar başarılı.
kendi pc'imde de kurulu olan wampserver diye bir program ile yapttım .Kendi pc'imdeki server da başarırsam orjinal sitede uygulamayı düşünüyorum.
- nelergorduk
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar ne yaptıysam seo ayarlarından anasayfayı forum.html yapamadım portal kurduğum içn bunu yapmama gerekiyor yoksa forum anasayfasına geçmiyor yardım 

ertug001 asıl değişiklikleri ana dizindeki .htaccess dosyasında yapacaksın. Save deyinde kaydolan .htaccess dosyasını ana dizine taşımayı dene.
-------------------------------------------------------------
nelergorduk: Ayarlar advanced modda olmalı, virtual root seçili olmamalı, virtual folder seçili olmalı, bu şekilde forum.html olmalı. .htaccess dosyasını da ayrıca güncellemelisin.
-------------------------------------------------------------
nelergorduk: Ayarlar advanced modda olmalı, virtual root seçili olmamalı, virtual folder seçili olmalı, bu şekilde forum.html olmalı. .htaccess dosyasını da ayrıca güncellemelisin.
5.adımdaki install.xml dosyasını açtıktan sonra orda verilenlerin bölümlerini ftpden bulup yerlerini değiştircez dimi yanlışmı anladım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba Ben Kurulumu Yaptım Ayarlarıda Yaptım Ama Hala Olmadı ,
.install.txt dosya Ayarlarını Yapamadım çünkü öyle bir dosyam yok nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
.install.txt dosya Ayarlarını Yapamadım çünkü öyle bir dosyam yok nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
install.txt yerine sonraki srürümlerde install.xml gelmişti.
- nelergorduk
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
nasıl yok.ForeverBesiktas yazdı:Merhaba Ben Kurulumu Yaptım Ayarlarıda Yaptım Ama Hala Olmadı ,
edit.
Bu arkadaşın sitesine Yardım amaçlı üye oldum . henüz çok yeni forum olmasına rağmen üyelik Admin onaylı aradan 2 gün geçti cevap geldi . Üyeliğim reddedilmiş neymiş adımı soyadımı yazmamışım

dedim ben yardım etmek amaçlı üye oldum zaten kayıtta yazmıştım . Bide dio tmm adını soyadını yazıp tekrar üye ol

-
- Kayıtlı Kullanıcı
dostum bu ne demek ya
5. ) install.xml açın ve normal MOD kurar gibi değişiklikleri yapın.
phpbb yi yeni kullanmaya başladım. Anlatımı biraz daha bizim anlayabileceğimiz dilden yapabilirdin.
phpbb yi yeni kullanmaya başladım. Anlatımı biraz daha bizim anlayabileceğimiz dilden yapabilirdin.
- nelergorduk
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
seo monun içinde install.xml dosyası oalcak dostum . bu dosyayı ie ile açtığında sana yapılacak işlemleri söyleyecek.antidetron yazdı:dostum bu ne demek ya
-
- Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler.nelergorduk yazdı:seo monun içinde install.xml dosyası oalcak dostum . bu dosyayı ie ile açtığında sana yapılacak işlemleri söyleyecek.antidetron yazdı:dostum bu ne demek ya
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir