phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Forum adresi ve tema adı vermen gerek.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Tema:petaw0rm
moujaheds.com/forum
moujaheds.com/forum
ben herşeyi yaptım ama seo çalıştıramadım nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım
www.1gsm.net/forum
www.1gsm.net/forum
Seo olayını tamamen yaptım forumda ama portal'da linkler " topic343.html " gibi görünüyor. İstediğim şey forumda nasılsa link portalda da aynı olsun kategori/başlık şeklinde olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Site henüz local'de çalışmaktadır...
Biri yanıt verebilir mi ? :/
zır_deli: phpbb seo sitesinde portal için yapılacak değişiklikler verilmişti, onları yaparsan istediğin şekli elde edersin. Google da phpbb seo ve kullandığın portalın adını yaz bulursun.
Angelofdelos: Temada olmayan dosyalarda değişiklik yapmana gerek yok, öyle dene bir sorun çıkarsa yaz tekrar bakarız.
Gsmbay: Şu mesajda yazdığım işlemi yapmalısın: viewtopic.php?p=99137#p99137
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Zaten şu anda çalışıyor seo ama dediğim gibi prosilver stiliyle forumu kullanırsam alt forumlarda ykp girebiliyorum fakat kendi kullandığım stilde sadece ana sayfada girebiliyorum ykpEvrek4 yazdı:Angelofdelos: Temada olmayan dosyalarda değişiklik yapmana gerek yok, öyle dene bir sorun çıkarsa yaz tekrar bakarız.
@Evrek4 Dediğin şekilde arama yaptım ancak bulamadım birşey çıkan şeylerde ingilizce olduğu için yararlanamadım... Portalım phpbb3portal zaten (v.2.0 alpha) bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
Angelofdelos: Eklenti kurulumunda prosilver için tanımlanan değişiklikleri petaw0rm için de yap diyorum
mesela forum_fn.js de şunu şunu değiştirin mi demiş, o dosya da tema dosyaları arasında bulunmuyorsa o değişikliği atla.
Zır deli: Şu sayfaya bak: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t4767.html

Zır deli: Şu sayfaya bak: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t4767.html
-
- Kayıtlı Kullanıcı
peki örneğin over_header.html dosyası içinde değişiklik yapmak gerekiyor diyorki şu kodu bul şununla değiştir bu durumda bakıyorum kendi temamın over_header dosyasına öyle bi kod yok o değişikliğidemi atlıyıcam?Evrek4 yazdı:Angelofdelos: Eklenti kurulumunda prosilver için tanımlanan değişiklikleri petaw0rm için de yap diyorummesela forum_fn.js de şunu şunu değiştirin mi demiş, o dosya da tema dosyaları arasında bulunmuyorsa o değişikliği atla.
Hayır o kodun o kodu bulmanı sağlayacak bir kısmını ara, değiştirilmiştir muhtemelen. Notepad++ gibi bir editör ile çalışırsan bu işlemleri daha rahat yaparsın.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
forumu sitede alt klasöre kurdum modx ile seo yu kurdum fakat sitede herkesin yazdığı gibi .htacesses dosyasındaki editlemelerde herşeyi denedim yok olmadı.
ayrıca portal 1.2.2 eklentisi thanks eklentisi ve topic solved kurulumunu denedim hiçbiri çalışmadı acaba klasörlerin chmodlarında mı bi problem var yoksa site alt katagoride olduğu için mi oluyor?
www.siteadresi.com/forum şeklinde sitem.
ayrıca portal 1.2.2 eklentisi thanks eklentisi ve topic solved kurulumunu denedim hiçbiri çalışmadı acaba klasörlerin chmodlarında mı bi problem var yoksa site alt katagoride olduğu için mi oluyor?
www.siteadresi.com/forum şeklinde sitem.
Crazygamer üstte de yazmıştım şu konuya bakmalısın: viewtopic.php?p=99137#p99137
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir