phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım

Mesaj gönderen Evrek4 »

Forum adresi ve tema adı vermen gerek.
Angelofdelos
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Angelofdelos »

Tema:petaw0rm

moujaheds.com/forum
GsmBay
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen GsmBay »

ben herşeyi yaptım ama seo çalıştıramadım nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım
www.1gsm.net/forum
Kullanıcı avatarı
zır_deli
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zır_deli »

Seo olayını tamamen yaptım forumda ama portal'da linkler " topic343.html " gibi görünüyor. İstediğim şey forumda nasılsa link portalda da aynı olsun kategori/başlık şeklinde olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Site henüz local'de çalışmaktadır...
Kullanıcı avatarı
zır_deli
Kayıtlı Kullanıcı

Biri yanıt verebilir mi ? :/
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

zır_deli: phpbb seo sitesinde portal için yapılacak değişiklikler verilmişti, onları yaparsan istediğin şekli elde edersin. Google da phpbb seo ve kullandığın portalın adını yaz bulursun.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Angelofdelos: Temada olmayan dosyalarda değişiklik yapmana gerek yok, öyle dene bir sorun çıkarsa yaz tekrar bakarız.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Gsmbay: Şu mesajda yazdığım işlemi yapmalısın: viewtopic.php?p=99137#p99137
Angelofdelos
Kayıtlı Kullanıcı

Evrek4 yazdı:Angelofdelos: Temada olmayan dosyalarda değişiklik yapmana gerek yok, öyle dene bir sorun çıkarsa yaz tekrar bakarız.
Zaten şu anda çalışıyor seo ama dediğim gibi prosilver stiliyle forumu kullanırsam alt forumlarda ykp girebiliyorum fakat kendi kullandığım stilde sadece ana sayfada girebiliyorum ykp
Kullanıcı avatarı
zır_deli
Kayıtlı Kullanıcı

@Evrek4 Dediğin şekilde arama yaptım ancak bulamadım birşey çıkan şeylerde ingilizce olduğu için yararlanamadım... Portalım phpbb3portal zaten (v.2.0 alpha) bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Angelofdelos: Eklenti kurulumunda prosilver için tanımlanan değişiklikleri petaw0rm için de yap diyorum ;) mesela forum_fn.js de şunu şunu değiştirin mi demiş, o dosya da tema dosyaları arasında bulunmuyorsa o değişikliği atla.

Zır deli: Şu sayfaya bak: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t4767.html
Angelofdelos
Kayıtlı Kullanıcı

Evrek4 yazdı:Angelofdelos: Eklenti kurulumunda prosilver için tanımlanan değişiklikleri petaw0rm için de yap diyorum ;) mesela forum_fn.js de şunu şunu değiştirin mi demiş, o dosya da tema dosyaları arasında bulunmuyorsa o değişikliği atla.
peki örneğin over_header.html dosyası içinde değişiklik yapmak gerekiyor diyorki şu kodu bul şununla değiştir bu durumda bakıyorum kendi temamın over_header dosyasına öyle bi kod yok o değişikliğidemi atlıyıcam?
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Hayır o kodun o kodu bulmanı sağlayacak bir kısmını ara, değiştirilmiştir muhtemelen. Notepad++ gibi bir editör ile çalışırsan bu işlemleri daha rahat yaparsın.
CRaZYGaMeR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen CRaZYGaMeR »

forumu sitede alt klasöre kurdum modx ile seo yu kurdum fakat sitede herkesin yazdığı gibi .htacesses dosyasındaki editlemelerde herşeyi denedim yok olmadı.

ayrıca portal 1.2.2 eklentisi thanks eklentisi ve topic solved kurulumunu denedim hiçbiri çalışmadı acaba klasörlerin chmodlarında mı bi problem var yoksa site alt katagoride olduğu için mi oluyor?
www.siteadresi.com/forum şeklinde sitem.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Crazygamer üstte de yazmıştım şu konuya bakmalısın: viewtopic.php?p=99137#p99137
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir