[MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma
3.0.3'ten 3.0.4'e güncelleme yaptıktan sonra modülde sorun çıktı. Gönderilen üye desmond_fatih olarak gözüküyor. Ama o mesajların hiçbiri o şahsa atılmamıştı. Güncellemede memberlist.php dosyasında bir değişiklik vardı galiba, sanırım oradaki değişiklik bu soruna neden oldu. Düzeltmek için ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler..
Şimdiden teşekkürler..
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
aynen ya bende şimdi farkettim. Üye isimleri karışıyormalt yazdı:3.0.3'ten 3.0.4'e güncelleme yaptıktan sonra modülde sorun çıktı. Gönderilen üye desmond_fatih olarak gözüküyor. Ama o mesajların hiçbiri o şahsa atılmamıştı. Güncellemede memberlist.php dosyasında bir değişiklik vardı galiba, sanırım oradaki değişiklik bu soruna neden oldu. Düzeltmek için ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler..

blogcu
Phpbb.com'da da aynı sorunu yaşayan birkaç kişi var. Ben de şimdi ekran görüntüsü ekledim.. Sonuç çıkar oradan..blogcu forum yazdı:aynen ya bende şimdi farkettim. Üye isimleri karışıyorTöbeeee
- antiseptic
- Kayıtlı Kullanıcı
güzel çalışma olmuş teşekkrüler
Sorun giderildi..malt yazdı:Phpbb.com'da da aynı sorunu yaşayan birkaç kişi var. Ben de şimdi ekran görüntüsü ekledim.. Sonuç çıkar oradan..
Aç: includes/acp/acp_prvmsg.php
Bul:
Kod: Tümünü seç
/*
$sql = 'SELECT *
FROM ' . USERS_TABLE . '
WHERE user_id = ' . $to_address[$i];
$result = $db->sql_query($sql);
$to_user = $db->sql_fetchrow($result);
$db->sql_freeresult($result);
*/
$sql = 'SELECT u.*, b.*
FROM ' . USERS_TABLE . ' u, ' . BOTS_TABLE . " b
WHERE u.user_id != b.user_id
AND (b.user_id = $to_address[$i]
OR u.user_id = $to_address[$i])";
Kod: Tümünü seç
$sql = 'SELECT *
FROM ' . USERS_TABLE . '
WHERE user_id = ' . $to_address[$i];
/*
$sql = 'SELECT u.*, b.*
FROM ' . USERS_TABLE . ' u, ' . BOTS_TABLE . " b
WHERE u.user_id != b.user_id
AND (b.user_id = $to_address[$i]
OR u.user_id = $to_address[$i])";
*/
Bu MODu yöneticilerden istediğimizin görmesi için yada sadece benim görebilmem için ne yapılabilir...
Onların göremeyeceği bi yola kaldırırsanız belki işe yarayabilir. Adını da değiştirirsiniz yönetime modül ekleme yaparken.matraxxx yazdı:Bu MODu yöneticilerden istediğimizin görmesi için yada sadece benim görebilmem için ne yapılabilir...
Arkadaşlar bu mod'un 3.04 için olanı mevcut mu? Upload adresini vermeniz mümkün mü?
Teşekkürler
Teşekkürler
Denemedim ama 3.0.4 sürümünde de sorunsuz çalışacağını sanıyorum. Şuan benim forumum 3.0.3 sürümde ve düzgün çalışıyor.Ferfecir yazdı:Arkadaşlar bu mod'un 3.04 için olanı mevcut mu? Upload adresini vermeniz mümkün mü?
Teşekkürler
Deneyiniz şayet takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
Arkadaşlar modu kurdum ama menüler ingilizce oldu. Ayrıca kurduğuma emin olmak istiyorum. Bakarmısınız?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Dil dosyalarıyla ilgili bir problem var. Forum ayarlarında dil hangisi olarak görünüyor?Ferfecir yazdı:Arkadaşlar modu kurdum ama menüler ingilizce oldu. Ayrıca kurduğuma emin olmak istiyorum. Bakarmısınız?
MOD kurulmuyla bu sorunun yaşanması biraz anormal geldi.
Modu kaldırdım. Konuları okudumda birden fazla mod var bu özel mesaj ile ilgili. Senden ricam bana bir mod önerebilirmisin? (linki ile birlikte) Onu kurmayı deniyeceğim...
Teşekkürler
Teşekkürler
Bu MOD'u öneren benim zaten. Yani forumumu güncelledim ve son sürüm kullanıyorum şuan. Ve bu MOD sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Ferfecir yazdı:Modu kaldırdım. Konuları okudumda birden fazla mod var bu özel mesaj ile ilgili. Senden ricam bana bir mod önerebilirmisin? (linki ile birlikte) Onu kurmayı deniyeceğim...
Teşekkürler
Yedek dosyaların üzerine tekrar kurmayı deneyiniz. Takıldığız yerleri sorunuz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu konu ayrı bir baslık altında olsa daha iyi olur dedim ve konuyu BURADA Actım.pikachu yazdı:bu modu deneyin arkadaşlar hem buda kısa hemde silme gibi şeylerde yapabiliyorsunuz.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... it=pm+read
ben kurdum sadece türkçelestirme kaldı

tesekkürler yinede her iki paylasım için.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yukaridaki kod degisikligi ile 3.04 dede sorunsuz calisiyor
elinize saglik
elinize saglik
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir