[MOD][3.0.12][TR] Sosyal Ağ [0.7.2]

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD][3.0.10][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]

Mesaj gönderen aligünel »

şu sql işlemini birisi söyleyemezmi acaba rica etsek.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

semi54 yazdı:Merhaba
Kontrol panelinde Sosyal Ağ butonuna tıkladığımızda bu şekilde bir hata mesajını alıyorum yardımcı olurmusunuz.
teşekkürler.

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 6: parser error : Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: </body>
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 7: parser error 
Burada bulunan konuyu kontrol edip sonucu paylaşır mısınız? (Zamanım olmadığından dolayı alternatif çözüm yollarına bakamıyorum, kusura bakmayın.)
aligünel yazdı:şu sql işlemini birisi söyleyemezmi acaba rica etsek.
Bir önceki mesajınızdan bahsediyorsanız eğer cevap vermiştim.
Farklı bir konu ise lütfen detaylı bilgi vermeye özen gösterin, elimden geldiğince yardımı olmaya çalışacağım.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
semi54
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen semi54 »

ZeNaNLi yazdı:
semi54 yazdı:Merhaba
Kontrol panelinde Sosyal Ağ butonuna tıkladığımızda bu şekilde bir hata mesajını alıyorum yardımcı olurmusunuz.
teşekkürler.

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 6: parser error : Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: </body>
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /socialnet/includes/functions.php on line 1439: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 7: parser error 
Burada bulunan konuyu kontrol edip sonucu paylaşır mısınız? (Zamanım olmadığından dolayı alternatif çözüm yollarına bakamıyorum, kusura bakmayın.)
aligünel yazdı:şu sql işlemini birisi söyleyemezmi acaba rica etsek.
Bir önceki mesajınızdan bahsediyorsanız eğer cevap vermiştim.
Farklı bir konu ise lütfen detaylı bilgi vermeye özen gösterin, elimden geldiğince yardımı olmaya çalışacağım.
Sayın zenanlı duyarlılığınız için çok teşekkür ederim, benim sorunum 3.0.9 dan 3.0.10 güncelleme sorunu, yönlendirdiğiniz adreste güncelleme sorunu olduğunu anlatıyor, güncelleme yaparsam sanırım sorun ortadan kalkacak.. ancak bu durumda güncellemede de sorun yaşıyorum muhtemelen sosyal ağ dan kaynaklanıyor, teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba hocam kusura bakmazsanız tekrar yazmak istiyorum çünkü derdimi anlatamadım sanırsam ben sosyal ağ instal yaptıramadım onun için daha öncede yazmıştım yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
defiser
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen defiser »

UYARI : YKP 'DE sosyal ag sekmesine girdiğinizde hata alıyorsanız şu güncellemeyi yapınız :

socialnet\socialnet.php VE includes\acp\acp_socialnet.php deki tüm kodları aşagıdaki sekilde değiştiriniz :

BUL:

socialnetwork.phpbb3hacks.com

BUNUNLA DEĞİŞTİR:

phpbbsocialnetwork.com
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

aligünel yazdı:Merhaba hocam kusura bakmazsanız tekrar yazmak istiyorum çünkü derdimi anlatamadım sanırsam ben sosyal ağ instal yaptıramadım onun için daha öncede yazmıştım yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulum yapma isteiği sonucunda karşılaştığınız problem tam olarak nedir, takıldığınız kısmın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Modun manuel kurulumu biraz zaman alabilir, install dosyasını incelemek gerekiyor.
defiser yazdı:UYARI : YKP 'DE sosyal ag sekmesine girdiğinizde hata alıyorsanız şu güncellemeyi yapınız :
Bilgilendirme için teşekkürler, bir önceki mesajımda modun yazar sitesinden benzer sorunu yaşayanlar için yönlendirme yapmıştım, türkçe açıklamasına da destek sizden geldi.

Tekrar teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
semi54
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen semi54 »

defiser yazdı:UYARI : YKP 'DE sosyal ag sekmesine girdiğinizde hata alıyorsanız şu güncellemeyi yapınız :

socialnet\socialnet.php VE includes\acp\acp_socialnet.php deki tüm kodları aşagıdaki sekilde değiştiriniz :

BUL:

socialnetwork.phpbb3hacks.com

BUNUNLA DEĞİŞTİR:

phpbbsocialnetwork.com
Sayın defiser duyarlılığınız için çok teşekkür ederim, evet dediğiniz şekilde değiştirince düzeldi.
saygılar
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba hocam ben kurdum modu çok hoş olmuş elinize sağlık yanlız benim sorunum duvara bişiyler yazıyorum paylaş deyinçe işlemiyor sorun ne olabilir.
Kullanıcı avatarı
semi54
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen semi54 »

aligünel yazdı:Merhaba hocam ben kurdum modu çok hoş olmuş elinize sağlık yanlız benim sorunum duvara bişiyler yazıyorum paylaş deyinçe işlemiyor sorun ne olabilir.
Merhaba Arkadaşım, YKP den izinleri kontrol edermisiniz! sanırım izinlerle ilgili sorununuz var.
saygılar
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

merhaba hocam ayp ayarları yaptım ama sorun var sonırsam bir üye olupta bakabilirmisiniz http://www.siranliyiz.biz/forum/ adresim budur.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Buraya bakabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba hocam kusura bakmayın duvar çalışmıyor ve ayrıca profil duvarı tıkladığımızda böyle bir hata veriyor {"user_id":"ANONYMOUS","more":false,"onlineCount":0} ve ayrıca ayp de ise böyle bir hata veriyor { ACP_SN_VERSION_COULD_NOT_GET_INFORMATION } son sürüm olarak phpBB_S_N_0.6.2 kurulu olarak sorun veriyor.

www.siranliyiz.biz/forum -- adresim.
muh4mmet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen muh4mmet »

Hocam sorusuz kurulum yaptım prosilverde sorun yok fakat diğer temaya geçince paylaş butonu yorum yap butonu gelmiyor ayrıca birde sohbet ekranı gelmiyor...

Buyrun:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://img268.imageshack.us/img268/3812/adsizk.jpg

Ayrıca kullanıcı profiline tıkladığımda kullanıcı durumları ve aktiviteleri gözükmüyor...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://img837.imageshack.us/img837/781/adsizv.jpg
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

aligünel yazdı:Merhaba hocam kusura bakmayın duvar çalışmıyor ve ayrıca profil duvarı tıkladığımızda böyle bir hata veriyor {"user_id":"ANONYMOUS","more":false,"onlineCount":0} ve ayrıca ayp de ise böyle bir hata veriyor { ACP_SN_VERSION_COULD_NOT_GET_INFORMATION } son sürüm olarak phpBB_S_N_0.6.2 kurulu olarak sorun veriyor.

Chat doesn't show, the friends list is empty and on profiles walls you see 
- Modüllerin etkin olduğundan emin olun,
- YKP'den çerez ayarlarınızı kontrol edin,
- .css ve .js uzantılı dosyaların doğru klasörlerde olduğundan emin olun.

{ ACP_SN_VERSION_COULD_NOT_GET_INFORMATION }
Aç:

/socialnet/includes/functions.php
Bul:

$update_xml = 'Destination host forbidden';
Değiştir:

//$update_xml = 'Destination host forbidden';
.. veya sil.
muh4mmet yazdı:Hocam sorusuz kurulum yaptım prosilverde sorun yok fakat diğer temaya geçince paylaş butonu yorum yap butonu gelmiyor ayrıca birde sohbet ekranı gelmiyor...
Kullandığınız temaya ait farklı düzenlemelere gereksinim duyuluyor olabilir. Düzenlemelerinizin doğru olduğundan emin olun ve ayrıca .css, ..js uzantılı dosyaların doğru yerde olduğunu özellikle kontrol edin.
Resim
Kullanıcı avatarı
semi54
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen semi54 »

aligünel yazdı:Merhaba hocam kusura bakmayın duvar çalışmıyor ve ayrıca profil duvarı tıkladığımızda böyle bir hata veriyor {"user_id":"ANONYMOUS","more":false,"onlineCount":0} ve ayrıca ayp de ise böyle bir hata veriyor { ACP_SN_VERSION_COULD_NOT_GET_INFORMATION } son sürüm olarak phpBB_S_N_0.6.2 kurulu olarak sorun veriyor.

http://www.siranliyiz.biz/forum -- adresim.
Ali bey duvarın çalışıyor!
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir