phpBB 2.0.22 Çıktı (2.0.21'den 2.0.22'ye değişecek dosyalar)
Selamlar... bende bbcode mod kurulu psoting _body.tpl de arana kelimeler yok hiçbiri hiçbirşekilde burayı nasılo editliycez.....???
BU üstteki kod kesinlikle en yakın bi şekilde bile yok ....
2. problem bende hızlı cevap yazm tamam eksik kodları ekledim çalışıyor şimdi fakat topic açıp gönderemiyorum bu seferde ?????
Kod: Tümünü seç
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Line 370
</select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]')" onMouseOver="helpline('f')">
2. problem bende hızlı cevap yazm tamam eksik kodları ekledim çalışıyor şimdi fakat topic açıp gönderemiyorum bu seferde ?????
Tamam post.php yi inceledim yanlış editlemişim...sorun çözüldü fakat bu posting_body.tpl deki dosyaları geliş güzel ekledim ,nereye eklememiz gerekiyo acaba...
update_to_latest.php dosyasını roota atmıyacaksın, install klasörü açıp onun içine atıp o yolu gösterip çalıştıracaksın.tommyvercetti yazdı:Ne yapmalıyım sizce , php 2.0.21'i 2.0.22'ye çevirirken tüm dosyları çevirdim, uptade_to_latest.php'yi ana dizine atıp çalıştırdım yularıdaki hatayı verdi ....
install/update_to_latest.php olacak.
devrim yazdı:Selamlar... bende bbcode mod kurulu psoting _body.tpl de arana kelimeler yok hiçbiri hiçbirşekilde burayı nasılo editliycez.....???
#-----[ FIND ]--------------------------------------------- # Line 370 </select> {L_FONT_SIZE}:<select name="addbbcode20" onChange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]')" onMouseOver="helpline('f')">
FArklılık yaratacak bölümleri anlatayım.
1.
aratırken
{L_FONT_SIZE}:
2.
addbbcode20 bukısımda oluşan farklılık örnek olarak şuna benzer olabilir oradaki son rakam her temada farklı olabilir..
addbbcode22 olabilir mesela kodu değiştirdiğinizde oradaki addbbcode20 olan kısmı kendi temanızdaki rakamlarla değiştirin (toplam 3 adet farklı yerde o rakamlar var)..
yapılmayacak birşey değil, bulamazsanızda, editlemesenizde sistemde bir eksiklik olmuyor, geçebilirsiniz isterseniz..
ikinci mesaja eklenmiştir bu yazı..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mrb ben yeniyim yardım lütfen
arkadaşlarım ustalarım şimdi ben buradan ücretsiz bi form sitesi aldım denemek amacıyla şimdi güncelleme yapmam gerekiyo ama ücretsiz forumda yapabiliniyomu yapılıyosa nasıl bana adım adım açıklama yapıcak hayır sever varmı ?
Hazır forumunda FTP erişimin yoksa güncelleme yapamazsın.harunkavak yazdı:arkadaşlarım ustalarım şimdi ben buradan ücretsiz bi form sitesi aldım denemek amacıyla şimdi güncelleme yapmam gerekiyo ama ücretsiz forumda yapabiliniyomu yapılıyosa nasıl bana adım adım açıklama yapıcak hayır sever varmı ?
- deli_yusuf
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben Yapmaya Çalıştım böyle bi hata verdi ?
Warning: main(): Unable to access ./../extension.inc in /home/yusufck/public_html/install/update_to_latest.php on line 46
Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/yusufck/public_html/install/update_to_latest.php on line 46
Warning: main(): Unable to access ./../extension.inc in /home/yusufck/public_html/install/update_to_latest.php on line 46
Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/yusufck/public_html/install/update_to_latest.php on line 46
Forum Klasörüne atıp yapıncada böyle diyo...
Updating to latest stable release
Forum Klasörüne atıp yapıncada böyle diyo...
Updating to latest stable release
Yeni Yine Yeniden Deli_yusuf
- deli_yusuf
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
#
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Line 425
case 'oracle':
$sql = "SELECT g.group_moderator, g.group_type, aa.auth_mod
FROM " . GROUPS_TABLE . " g, " . AUTH_ACCESS_TABLE . " aa