Foruma Radyo,Listeli mp3 player ekleme(tüm sayfalarda)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Foruma Radyo,Listeli mp3 player ekleme(tüm sayfalarda)
bend dediğiniz gibi ana dizinime attım doyaları fakat radyo gökümedi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben bunu çok begendim mutlaka yapmak isterim ama çok zor geliyor daha önce hiç mod yuklemedim
ve denerken bi yerde takıldım acaba yardım edermisiniz
hangi index.htm birincisi .html formatında index yok ikincisi birden çok index ver aynı uzantıda farklı yerlerde ucuncusu tam olarak nereye yazacam ???

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Mp3 Player >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Üst Frame >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< kurulumu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<
<<<< Mp3 Player Üst Frame kurulumu.
<<<<
<<<< 1- Site ismini yazma
<<<<
<<<< index.html dosyasini aç ve <title>SITENIZIN ISMI</title> degistirin.
<<<<
<<<<
<<<< 2- Müzik Listesini Düzenleme.
<<<<
<<<< Palayer/playlist.asx Dosyayi editör programiyla açiniz ve içindeki mp3 listesini düzenleyin...
--------------------------------------------------------------------------------------------
<<<<
<<<< 3.Müzigi Sayfa açildiginda otomatikmen çaldirma ve diger funksionlar.
<<<<
<<<< Palayer/player.config.js dosyasini editör programiyla aç ve alttaki satirlari bul.
<<<<
<<<< var set_autoPlay = false; //(false yazisini <true> yazdimi müzik sayfa acildiginda otomatik çalar.)
<<<< var set_autoRewind = true; //(true yazisini <false> yazdimi bir mp3 bittimi digerini otomatik çalmaz.
<<<< var set_shuffle = false; //(false yazisini <true> yazdimi Mp3 müzikleri karisik çalar.
<<<< var set_loop = true; //(true yazisini <false> yazarsiniz Müziklistesi bittiginde yeniden tekrarlama yapmaz.
<<<< var set_mute = false; //(false yazisini <true> yazarsaniz sayfa açildiginda müzik sesi kisik gelir.
<<<< var set_volume = 60; //(Bunla ses Ayari degistirebilinir)
-------------------------------------------------------------------------------------------
<<<<
<<<< 4.Müzik ismini sagdan sola dogru kaydirma.
<<<<
<<<< Palayer/player.config.js dosyasini editör programiyla aç ve alttaki satirlari bul.
<<<<
<<<< var use_marquee = false; //(false yazisini <true> yazdimi Müzik isimleri sagdan sola dogru kayar.)
<<<< var marquee_behavior = "scroll"; // scroll, alternate, slide
<<<< var marquee_direction = "left"; // left, right
<<<< var marquee_scrollamount = 1;
<<<< var marquee_scrolldelay = 15; (yazinin yürüyüs hizi)
=============================================================================================
<<<< Bu Islemleri yaptiktan sonra Player klasörünü ve index.html dosyasini root ta yükleyin.
=============================================================================================
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< DIGER SORULARINIZ OLURSA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< SITEMIZIN FORUMLAR KISMINA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< YAZABILIRSINIZ. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kod: Tümünü seç
<<<< 1- Site ismini yazma
<<<<
<<<< index.html dosyasini aç ve <title>SITENIZIN ISMI</title> degistirin.
Kod: Tümünü seç
<title>SITENIZIN ISMI</title>
yav bunu yapamadım bn ekliyom görünmüyo root dedi html klasörünün içi deilmi index ve player ı oraya attım başka napıcam kurulumda dediğiniz hereşyi yaptım olmadı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mistik seninle aynı sorunu yasıyoruz bende herseyi yaptım o player kılasöruyla index i attım root un içine sitede görunmuyor radyo kısmı yardım bekliyoruz !!!
Arkadaşlar indirdiğiniz dosya içinde html klasöründe index.html dosyası var. İşlemleri o dosya üzerine yapıp kök dizine atacaksınız o dosyayı...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kök dizin hpttdocs içi degilmi attım olmadı
Evet orası olması gerekir ama atmamışsınız atsanız bu sayfa açılırdı...FrmZeytinDali yazdı:kök dizin hpttdocs içi degilmi attım olmadı
http://www.frmzeytindali.com/index.html
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olmayınca sildim ondan acılmııyor olmasın yukluyom simdi bakalı acılcakmı cvp gelene kadar silmicem
bak simdi acılıyo ama radyo çıkmıyo

Bende radyo çalıyor... Ama radyo kısmı görünmüyor bu normal mi?FrmZeytinDali yazdı:olmayınca sildim ondan acılmııyor olmasın yukluyom simdi bakalı acılcakmı cvp gelene kadar silmicem
IE'de hem çalıyor hem radyo görünüyor.
Firefox'da hem çalmıyor hem radyo görünmüyor.
Chrome'da çalıyor ama radyo görünmüyor.
Yani kısaca sorun çözüldü ancak modun tarayıcılarla uyum sorunları var.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
oo ben yaptım bende calmıyo kafamı duvara duvara vurasım gelio 

Internet Explorer'da çalıyor. Eğer sizde çalmıyorsa kodeklerinizde bir sorun vardır.FrmZeytinDali yazdı:oo ben yaptım bende calmıyo kafamı duvara duvara vurasım gelio
Grup 84 çalıyor şuan...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende görmek için ne yapmalıyım
Bilgisayarınızda sorun olmalı. Başka arkadaşlarınıza kontrol ettirmeyi deneyebilirsiniz.FrmZeytinDali yazdı:bende görmek için ne yapmalıyım
Firefox için bu eklentiyi deneyebilirsiniz:
http://support.mozilla.com/kb/Windows+Media+Player
IE için ise sürüm güncellemenizi öneririm. Şuan son sürümü kullanıyorum ben. Belki sorun eski sürümlerdedir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tmm bi bakalım olcakmı
siteme ekledim gerçekten güzel.
bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim
saygılar
bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim
saygılar
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir