Hızlı Cevap
- FataL_RhymE
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu sadece daraltıor su ıslemı yaparsak daraltmadan ortaya alabılırızCaN_BaKıR yazdı:garizma yazdı:bunu ortalamanın bir yolu vardır mutlaka ... amanasıl?Diğer bir yöntem ise width='100%' kısmını kendinize göre değiştirebilirsiniz... 60-70 artık hangi değeri istiyorsanız deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz...
- BUL
Kod: Tümünü seç
<form action='{quick_reply.POST_ACTION}' method='post' name='post' onsubmit='return checkForm(this)'> <input type="hidden" name="sid" value="{quick_reply.SID}"> <table border='0' cellpadding='10' cellspacing='1' width='100%' class='forumline'>
- SONUCUN iÇİNDE BUNU BUL
<table border='0' cellpadding='10' cellspacing='1' width='100%' class='forumline'>
- BUNUNLA DEĞİŞTİR
<table border='0' cellpadding='10' cellspacing='1' width='80%' class='forumline'>
Kolay gelsin...
quick_reply.tpl ın ıcındekı
<table border='0' cellpadding='10' cellspacing='1' width='100%' class='forumline'> sunu sılersek problem ortadan kalkmıs olur ben denedım ve hala kullanıorum sızınde denemınızı tavsıye ederım...
Arkadaşım Merhaba,drew yazdı:arkadaşlar size bir sorum olucak phpbbhacksten indirp kurdum hızlı mesaj modunu ama kurduktan sonra atılan her mesajın altında bir hızlı mesaj çıkıyor ve forumda çok kötü gözüküyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunun viewtopic_body.tpl dosyasındaki Kodları yanlış yerleştirmeden kaynaklanıyor...
Aşağıdaki kısmı dikkatlice tekrar yap düzelir..
Bir de sorun yine düzelmezse kurulumda viewtopic_body.tpl'ye ekle denilen kodu başka yerlere koymayı dene..Deneme yanılma yönetimiyle doğru yeri bulabilirsin.
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- END postrow -->
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------
#
<tr align="center">
<td class="row1" colspan="2" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>
#
KOLAY GELSİN...
saol kardeş..
yaptım ama böyle bir garip çıktı sorun nedir acaba?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
divane yazdı:saol kardeş..
Dogru görünüyo sen istersen kodlari bi daha kontrol et.. bisey kaybetmezsin..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir