[Yöntem] phpBB'den phpBB Plus'a Geçiş
Arkadaşlar.Ben 200 üyesi olan forumumu plusa çevirdim.Normalde güzel çalışıyo.Fakat üye girişi yapınca soldaki bloglar genişliyo.Bu da görüntüyü bozuyo.Niye üye girişi yapınca böyle oluyor?Yardım edin lütfen
--- http://www.fifaturnuvalari.com ---FİFA ORGANİZASYONLARI
Re: [Yöntem] phpBB'den phpBB Plus'a Geçiş
Yardım edecek kimse yok mu?
--- http://www.fifaturnuvalari.com ---FİFA ORGANİZASYONLARI
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re:
abicim şu mesaj mesaj yedeği alma yöntemini biraz açıklarmısın lütfenpikachu yazdı:avatarları bilemiyorum ama mesajlar yedek alıp yapacağın için kaybolmaz...
bende mesajlar 200 tane diyor ama sadece bir tane katerori var ve o kategoride değişik isimle
aslında bu genişleme bende de oluyo fakat Internet Explorer da siteyi açınca forum boyutları tuhaflaşıyo...
frefox ta siteyi açınca anormalleşme olmuyo... ben de bunu araştırıyorum bulayım paylaşacağım
frefox ta siteyi açınca anormalleşme olmuyo... ben de bunu araştırıyorum bulayım paylaşacağım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yaa ben yaklaşık bir ay önce yardım istedim ama bi cvp gelmedi.. plustan fln vazgeçtim... forumu nasıl sıfırlayablirim.. yardıme debilcek arkadas varmı.. forumum nukeye entegre.. mail adresimdnde ulaşabilirsiniz... admin@muratkekillinet.com
admin@muratkekillinet.com msn ekledim, takıldığınız konuda görüşebiliriz..
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
"Hesap Alanları" diye bi yer var onun anlamı yada bi açıklaması varsa bana bi anlatırmısınız
Hesap alanları dediğiniz Custom Profile Fields olsa gerek..
Eğer oysa kayıt sırasında kullanıcılara soracağınız soruları ya da ek bilgileri yönetebileceğiniz alandır..
Güzel bir mod yani
Eğer oysa kayıt sırasında kullanıcılara soracağınız soruları ya da ek bilgileri yönetebileceğiniz alandır..
Güzel bir mod yani

Arkadaşlar bende plus a geçmek istiyorum fakat process now tuşuna bastıktan sonra beyaz bir sayfa çıkıyor. Siteye normal olarak girdiğim zaman ise
Bu çıkıyor. Bi yardım edin lütfen. 
Kod: Tümünü seç
phpBB : Critical Error
Could not query CBACK CTracker ProxyBlocker information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'aolforum.phpbb_ct_filter' doesn't exist
SELECT list FROM phpbb_ct_filter
Line : 68
File : ct_ipblocker.php

cracker ile ilgili bir probleme benziyo... güvenlik sistemini güncellemişmiydin?
Güvenlik sistemim yoktu ki ne yazıkki. O yüzden mi dersin?
phpbb 2.022 nin güvenlik sistemini nerden bulcam peki?
Güvenlik sistemini yükleyince bu sorun ortadan kalkar mı dersin?
phpbb 2.022 nin güvenlik sistemini nerden bulcam peki?
Güvenlik sistemini yükleyince bu sorun ortadan kalkar mı dersin?
güvenlik sistemi sıfır kurduğunuz formun içinde hazır var.
plus a yükseltmede ise bu güvelik sisteminden faydalana bilir. Bilgisayarınıza dadabase kurun ve formu orada çevirmeye çalışın deneyerek. normalde forum sayfalarında güvenlik sistemi vardır. plus ta da var. çeviride sorun çıkmaması gerek ama siz forumdaki güvenlik sistemini kaldırdıysanız sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. yada Chmod ayarlarınızı bir gözden geçirin.
plus a yükseltmede ise bu güvelik sisteminden faydalana bilir. Bilgisayarınıza dadabase kurun ve formu orada çevirmeye çalışın deneyerek. normalde forum sayfalarında güvenlik sistemi vardır. plus ta da var. çeviride sorun çıkmaması gerek ama siz forumdaki güvenlik sistemini kaldırdıysanız sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. yada Chmod ayarlarınızı bir gözden geçirin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir