phpBB 2.0.22 Çıktı (2.0.21'den 2.0.22'ye değişecek dosyalar)
gitti
sonunda site gitti yeniden sildim hepsini upload ettim ama artık site açılmıyo bile http://selcuk.kayyo.com nasıl düzelecek bu durum?
MATEMATİK MATEMATİKÇİLER İÇİN YAZILIR..
phpBB TURKEY php de tek adres...
phpBB TURKEY php de tek adres...
Arkadaşlar güncellemeyi yaptım. Yönetim panelinde son sürümü kullanıyorsunuz yazıyo. Buraya kadar çok güzel fakat Özel Mesaj atamıyorum kimseye aşağıdaki uyarıyı veriyo...
Geçersiz Oturum. Lütfen Formu Yeniden Gönderin.
Birde forumda cevap yazıp gönder butonuna tıklayınca 3 saniye sonra kendini yeniliyor ve foruma dönüyordu. Bu otomatik sistemde çalışmıyor.
Neden kaynaklanıyor? Bilen varmı?
Geçersiz Oturum. Lütfen Formu Yeniden Gönderin.
Birde forumda cevap yazıp gönder butonuna tıklayınca 3 saniye sonra kendini yeniliyor ve foruma dönüyordu. Bu otomatik sistemde çalışmıyor.
Neden kaynaklanıyor? Bilen varmı?
Kod: Tümünü seç
Fatal error: Call to undefined function: validate_email() in /home/forumsdu/public_html/includes/usercp_register.php on line 515
Kod: Tümünü seç
515 $result = validate_email($email);
516 if ( $result['error'] )
517 {
yardmm
yaw arkadaşlar bendemı bı esıklık var yoksa bılmedıgım seylermı var bu kodları nereye yazıyorsun o klasor dedıklerınz nerde ?? ben ücretsiz aldım ücretlısi demı var ordan mı almam lazım alanı ?? cevplarınızı beklıyorum şimdiden teşkler .... kendımden utnaıyorum bu sorular için :
lütfen gülmeyin

Re: yardmm
kardeş sen formu kurarken bu sitenen dosyaları indirib ftp ye atma gibi bi iştem yaptıysan bu bassadilen kod ve klasörler o dosyaların içinde ama eger böyle bişey yapmayıp bi siteden adını soyadını vb şeyleri yazıp forum kurduysan bu dosya ve klasörlere zaten ulaşamazsın_lokman_ yazdı:yaw arkadaşlar bendemı bı esıklık var yoksa bılmedıgım seylermı var bu kodları nereye yazıyorsun o klasor dedıklerınz nerde ?? ben ücretsiz aldım ücretlısi demı var ordan mı almam lazım alanı ?? cevplarınızı beklıyorum şimdiden teşkler .... kendımden utnaıyorum bu sorular için :lütfen gülmeyin
GUNCELLEME
Arkadaşlar benım bir forumum var portal deyil yani ve bu forumu bana başka bii açtı her şeyi ayarladı ve adminligi bana verdi. şimdi ben bu 2.0.22 sürümünü nasıl yüklğcem onu bilmiyorum bilgim hiç yok yani anlıcanızz bir sürü kodlar verilmiş nereye eklicem nerden gircem nereyi tıklıcam onu bilmiyorum acaba diyorumki bana bir iyilik yapıp camstudio programına benzer bir progla bana nasıl yapıldıgını anlatabilrmisiniz yani kendi forumunuzda yapıcaksınız o sıradada cam studio programı sizin yaptıklarınızı kaydedicek video şeklinde sora ben onu izliyip yapılması gerekenleri yaparım yoksa benim işim zor yardımlarınızız beklıyorum
not:forumum ücretli forumdur saten kişi kartımda forumun ismi var daha yeni açıldı
not:forumum ücretli forumdur saten kişi kartımda forumun ismi var daha yeni açıldı
Re: GUNCELLEME
1 - kırmızı yazman soruna çabuk cevap alacağın manasına gelmez aksine hoş olmayan bir mesajın olur.delican54 yazdı:Arkadaşlar benım bir forumum var portal deyil yani ve bu forumu bana başka bii açtı her şeyi ayarladı ve adminligi bana verdi. şimdi ben bu 2.0.22 sürümünü nasıl yüklğcem onu bilmiyorum bilgim hiç yok yani anlıcanızz bir sürü kodlar verilmiş nereye eklicem nerden gircem nereyi tıklıcam onu bilmiyorum acaba diyorumki bana bir iyilik yapıp camstudio programına benzer bir progla bana nasıl yapıldıgını anlatabilrmisiniz yani kendi forumunuzda yapıcaksınız o sıradada cam studio programı sizin yaptıklarınızı kaydedicek video şeklinde sora ben onu izliyip yapılması gerekenleri yaparım yoksa benim işim zor yardımlarınızız beklıyorum
2 - kimse zaman ayırıp adım adım anlatamaz
3- bilmiyorsan MOD Kurulum Makalesini güzelce bir okursan hiçte zor olmadığını göreceksin.
tesekkurler ama haksız buldugum bır nokta var kırmızı yazmama nıe takıldın ben her forumda kırmızı yazarım uzun yazılarımıı ve bundan zevk alıyorum kırmızı yazmak yasaksa nıoe koymuslar o saman onuda anlamadım nese yınede tesekkurler daha yenı oldugum ıcın bazı bolumlerı ınceledım bulamadım verdıgın yere bakıcam
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir