[MOD] Simple Colored Usergroups | Kullanıcı Grup renkleri
Mrb
Bu Hatayı Nasıl Düzeltebiliriz!!!
- Dosya ekleri
-
- BOZULDU YAWW
- hataa.GIF (11.28 KiB) 5019 kere görüntülendi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
SQL Error : 1054 Unknown column 'g.group_colors' in 'field list'
SELECT g.group_name, g.group_colors, ug.group_id, u.username, u.user_id, u.group_priority FROM phpbb_groups g, phpbb_user_group ug, phpbb_users u WHERE g.group_single_user != 1 AND g.group_colored <> 0 AND ug.user_pending = 0 AND ug.group_id = g.group_id AND ug.user_id = u.user_id AND g.group_type <> 2 ORDER BY g.group_order, g.group_name
Line : 965
File : functions.php
böyle bir hata verdi
SELECT g.group_name, g.group_colors, ug.group_id, u.username, u.user_id, u.group_priority FROM phpbb_groups g, phpbb_user_group ug, phpbb_users u WHERE g.group_single_user != 1 AND g.group_colored <> 0 AND ug.user_pending = 0 AND ug.group_id = g.group_id AND ug.user_id = u.user_id AND g.group_type <> 2 ORDER BY g.group_order, g.group_name
Line : 965
File : functions.php
böyle bir hata verdi

marmarilar senin ki SQL sorgusunu yapmadığından olabilir.
Benim ise farklı bir sorunum var. Her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum fakat Profil bölümüne girince;
Hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Benim ise farklı bir sorunum var. Her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum fakat Profil bölümüne girince;
Kod: Tümünü seç
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\rpg\includes\usercp_register.php on line 892
En son HaYaL-eT tarafından 04.06.2007, 14:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
allaalla
yaa mıllettt bı durun da bana yardım edın mod kramıyorum dıonuzkıkurulum makalesı var e kadesım ordanda bıse anlasılmıyo neyı nereye koycamn
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ARkadaşlar viewforum.php deki şu değişiklikleri bulamadım ne yapmam gerekiyor. Geri kalan tüm değişiklikleri yaptım.
Bir de bu modun türkçe kelimelerini nasıl bulabilirim
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$topic_author = ( $topic_rowset[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . '=' . $topic_rowset[$i]['user_id']) . '">' : '';
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
$author_color = ($user_color = color_groups_user($topic_rowset[$i]['user_id'])) ? 'style="font-weight:bold;color: #' . $user_color . '" ' : '';
#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
href="
#
#-----[ IN-LINE BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
' . $author_color . '
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$last_post_author = ( $topic_rowset[$i]['id2'] == ANONYMOUS ) ? ( ($topic_rowset[$i]['post_username2'] != '' ) ? $topic_rowset[$i]['post_username2'] . ' ' : $lang['Guest'] . ' ' ) : '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . '=' . $topic_rowset[$i]['id2']) . '">' . $topic_rowset[$i]['user2'] . '</a>';
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
$last_post_author_color = ($user_color = color_groups_user($topic_rowset[$i]['id2'])) ? 'style="font-weight:bold;color: #' . $user_color . '" ' : '';
#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
href="
#
#-----[ IN-LINE BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
' . $last_post_author_color . '
Bir de bu modun türkçe kelimelerini nasıl bulabilirim
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar ben bu modları kurdum ama renklendirmesini yapamadım. Bu modların renklendirmesini yapabilen var mı simple colored usergroups modunda?
en aktif 10 üye
son 24 saatte çevrimiçi olanlar
son 48 saatte üye olanlar
bu ay en çok mesaj yazan üye
son 10 konu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir