Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Onaylanmayan mesajlar ve gizli forumlar malesef görünüyor bunu nasıl gizleyebiliriz ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar biri benim için birşey yapabilirmi ?
Örnek: [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yukardaki Gibi Yazdığım Reklam Alanı Bölümüne Reklam Alanı Yapabilirmi ?
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kaya_m44233 yazdı:Onaylanmayan mesajlar ve gizli forumlar malesef görünüyor bunu nasıl gizleyebiliriz ?
En önemlisi bu daha önceki mesajlarımda dile getirdim bunu...
Gizli forumdan kastımız i yöneticilerin girebildiği bölümler...
Gizli bölümlere yazılanlar kesinlikle burada görünmemeli....
ve konuya tıklayınca ilk mesaja değil son mesaj gyönlendirilmeli....
Sorunu çözen varsa paylaşırsa istifade ederiz..
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Gizli forumlar heryerde gizlidir. İzinleri kontrol etmelisiniz... Belki gizli bildiğiniz forumlar aslında gizli değildir... Yani üyeler gizli forumların linkini görse de giriş yapamazlar...mustafakumbar yazdı:kaya_m44233 yazdı:Onaylanmayan mesajlar ve gizli forumlar malesef görünüyor bunu nasıl gizleyebiliriz ?
Peki bu linkler tıklanınca konulara giriş yapılıyor mu?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
malesef görünüyor üyelerden ve misafirlerden gizli kontrol ettik birde şu yukardaki gibi bir mod yapabilirmisin basit birşey ama zorsa yapmayabilirsinkaya_m44233 yazdı:arkadaşlar biri benim için birşey yapabilirmi ?
kaya_m44233 yazdı:malesef görünüyor üyelerden ve misafirlerden gizli kontrol ettik birde şu yukardaki gibi bir mod yapabilirmisin basit birşey ama zorsa yapmayabilirsinkaya_m44233 yazdı:arkadaşlar biri benim için birşey yapabilirmi ?

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Değiştirilecek dosya top5_index bu çünkü bunun üstünde uygulayacam

- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu Forumu Görüntülemeye Yetkiniz Yok diyor...VSaBaH yazdı:Gizli forumlar heryerde gizlidir. İzinleri kontrol etmelisiniz... Belki gizli bildiğiniz forumlar aslında gizli değildir... Yani üyeler gizli forumların linkini görse de giriş yapamazlar...mustafakumbar yazdı:kaya_m44233 yazdı:Onaylanmayan mesajlar ve gizli forumlar malesef görünüyor bunu nasıl gizleyebiliriz ?
Peki bu linkler tıklanınca konulara giriş yapılıyor mu?
Konuya ulaşmıyor ama linki gördüğü için sorun oluyor...
Sik sık izah etmek zorunda kalıyoruz.. Neden Göremiyoruz ? diye
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bende konular görünmesi diye konuların olduğu bölgeye reklam Koymak İstiyorum Vsabah Arkadaşımız inş yardımcı olacak bana eğer ilgini çekerse sende deneyebilirsin ?
Ekteyi dosyayı sunucunuza gönderip, önbellek temizliği yaptıktan sonra geri bildirimde bulunuz...kaya_m44233 yazdı:Değiştirilecek dosya top5_index bu çünkü bunun üstünde uygulayacam![]()
Büyük ihtimalle istediğimden farklı bir görüntü olacak ama yinede diğer adım için bu görüntünün ekran görüntüsünü almamız gerekir... Adım adım...
- Dosya ekleri
-
- top5_index.zip
- (744 Byte) 180 kere indirildi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
kardeş teşekkür ederim ama konu linkleri görünmese bnim verdiğim örnekteki gibi olsun reklam alanı ?
Hani ekran görüntüsü?kaya_m44233 yazdı:kardeş teşekkür ederim ama konu linkleri görünmese bnim verdiğim örnekteki gibi olsun reklam alanı ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]VSaBaH yazdı:Hani ekran görüntüsü?kaya_m44233 yazdı:kardeş teşekkür ederim ama konu linkleri görünmese bnim verdiğim örnekteki gibi olsun reklam alanı ?
Kardeş Bu Bak Konuların Olduğu Bölüme Reklam Alanı Yazdım Sadece Konu Linkleri Görünmesi Onun Yerine Reklam Alanı Lazım
Arkadaşım ben bi dosya gönderdim ya... Onu deneyip öyle ekran görüntüsü alır mısınız?kaya_m44233 yazdı: Kardeş Bu Bak Konuların Olduğu Bölüme Reklam Alanı Yazdım Sadece Konu Linkleri Görünmesi Onun Yerine Reklam Alanı Lazım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir