ortalamak için!
tema klasörünüzde quick_reply.tpl dosyasında :
BUL
Kod: Tümünü seç
<td class='row1' valign='top'>
<td class='row1' valign='top' align='center'>
<td class='row1' valign='top'>
<td class='row1' valign='top' align='center'>
Derdiğini yaptığım halde yine aynı kalıyor değişen bişey yokCaN_BaKıR yazdı:Bu modu şimdi bende kurdum güzel çalışıyor. lang_main de de Türkçe'lerini kendime göre yazdım çokda güzel oldu...
Fakat...
Üye isimleri bozuldu ve CaN_BaKıR[/b], ')">CaN_BaKıR bu şekilde görünüyor
EDİT:
Mesajı yazdıktan sonra olayı çözdüm... Temadan kaynaklanmakta...
Eğer bendeki sorun sizdede yaşanır ve mesajlarda üye isimleri hatalı görünür ise viewtopic_body.tpl 'den şu kodları hiç düzenlemeden geçin...
Yani bendeki sorun sizde de olur ise viewtopic_body.tpl dosyasında düzenlemeniz gereken yer sadece devamında gelen şurasıdır...Kod: Tümünü seç
# #-----[ OPEN ]------------------------------------------ # templates/subSilver/viewtopic_body.tpl # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # {postrow.POSTER_NAME} # #-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------ # <a href="javascript:emoticon('[b]{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">{postrow.POSTER_NAME}</a>
# #-----[ FIND ]------------------------------------------ # <!-- END postrow --> # #-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------ # <tr align="center"> <td class="row1" colspan="2" > {QUICKREPLY_OUTPUT} </td> </tr> # #-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]-------------------------
<a href="javascript:emoticon('[b]{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">
Hiçbir etkisi olmaz bende öyle kullanıyorum.caosonline yazdı: Derdiğini yaptığım halde yine aynı kalıyor değişen bişey yok
bendeburayı sildimoldu fakat moda etkisi olurmu acaba?Kod: Tümünü seç
<a href="javascript:emoticon('[b]{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">
Aynı MOD u bende kullaıyorum ama öyle bir sorun yok bende.. Düzenlemelerde yanlışlıkla silmiş olabilirsin.caosonline yazdı:evet öyle yaptım zaten
ya bide yeni dikkatimi çekti sağ alt köşede geçiş yap bir forum seçin bölümündeki
açılır linkler yok olmuş sebebi ne olabilirki?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir