phpBB Kurulumu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB3 Kurulumu

Mesaj gönderen aciyagulmek »

forum tamamen ücretsiz.
haso08
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen haso08 »

Öncelikle tşkler çok işime yaradı ama bi sorunum oldu kurulumda daha doğrusu sonunda

dediğiniz gibi install dosyasını sildim ama sonradan girmek istediğimde bu yazı çıktı

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /common.php on line 219: require(./includes/hooks/index.php) [function.require]: failed to open stream: Not a directory

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/hooks/index.php' (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/hamachfifa08/common.php on line 219

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
armina
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen armina »

arkadaşlar lütfen yardım edin.haftalardır uğraşıyorum ama kuramıyorum.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

sanırım verilen örnekler hep c panel için verilmiş, ben plesk panel kullanıyorum ve bunu ilk defa kullanacam, plesk panele göre anlatım vardıda göremedim mi, yoksa gercekten mi yok, yardım ederseniz memnun olurum.
SCORPİON
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen SCORPİON »

arkadaslar acaba bu sürümü ne zaman kullanabiliriz bilgisi olan var mi beta olayi nezaman biter
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Hangi beta sürüm? Son beta 1 sene önce çıktı.
yumusakge
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yumusakge »

arkadaşım yarım saattir şu server port falan onlarla ugrasıyordum bu siteye uye oldum ve hemen anladım kurdum 1 dk'da ellerine Kollarına sağlık :D
cek12
Kayıtlı Kullanıcı

phpBB3 Kurulumu

Mesaj gönderen cek12 »

"
500 'SITE CHMOD 777 cache': command not understood
ERROR:> Changing permission failed."

diye bir msj çıkıyor benim ftp paylaşım programımda, ne zaman CHMOD ları değiştirmeye kalksam bu msjı veriyor program. başka programlarda kullandım ancak aynı problemle karşılaştım. sebebi ne olabilir?
yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cek12 yazdı:"

diye bir msj çıkıyor benim ftp paylaşım programımda, ne zaman CHMOD ları değiştirmeye kalksam bu msjı veriyor program. başka programlarda kullandım ancak aynı problemle karşılaştım. sebebi ne olabilir?
Merhaba,

Sunucunuzun CHMOD ayarlarını değiştirmeyle ilgili bir problemi olabilir. Bazı ücretsiz sunucular CHMOD ayarlarını değiştirmeye de izin vermez. Sunucudan kaynaklanan bi problem gibi görünüyor...

KOLAY GELSİN...
cek12
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cek12 »

VSaBaH yazdı:
cek12 yazdı:"

Merhaba,

Sunucunuzun CHMOD ayarlarını değiştirmeyle ilgili bir problemi olabilir. Bazı ücretsiz sunucular CHMOD ayarlarını değiştirmeye de izin vermez. Sunucudan kaynaklanan bi problem gibi görünüyor...

KOLAY GELSİN...
benimde aklımdan geçen oydu ancak hakim olamadığımdan sizlerede danışim dedim. şu anda sunucu firma ile bağlantıya geçmeye çalışıyorum, sanırım onlarında bir açıklaması olabilir.
ibredi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: slm

Mesaj gönderen ibredi »

gazan yazdı:Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Herşey çok açık ama çözemediğim bir yer var. CHMOD ayarını nasıl 777 yapacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim...
777 demek hepsının ısaretlenmıs olması demekmı okuma yazma calıstır.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: slm

Mesaj gönderen VSaBaH »

ibredi yazdı:
gazan yazdı:Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Herşey çok açık ama çözemediğim bir yer var. CHMOD ayarını nasıl 777 yapacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim...
777 demek hepsının ısaretlenmıs olması demekmı okuma yazma calıstır.
Evet... Her kullanıcı için üç özelliğinde aktif olması demek...
bahattintopaloglu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bahattintopaloglu »

peki 777 yapmazsak ne olur ?

ben onları unutmuşum, ama şimdilik bi problem gözükmğyorda...

:mrgreen:
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

chmod ları vermezsen forumu kuramazsınki
bahattintopaloglu yazdı:peki 777 yapmazsak ne olur ?

ben onları unutmuşum, ama şimdilik bi problem gözükmğyorda...

:mrgreen:
biraz abartma :mrgreen:
bahattintopaloglu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bahattintopaloglu »

:?:

ama kurduuum :S

isterseniz bakın

www.cncforum.net
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön