phpBB Kurulumu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB3 Kurulumu
Öncelikle tşkler çok işime yaradı ama bi sorunum oldu kurulumda daha doğrusu sonunda
dediğiniz gibi install dosyasını sildim ama sonradan girmek istediğimde bu yazı çıktı
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /common.php on line 219: require(./includes/hooks/index.php) [function.require]: failed to open stream: Not a directory
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/hooks/index.php' (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/hamachfifa08/common.php on line 219
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
dediğiniz gibi install dosyasını sildim ama sonradan girmek istediğimde bu yazı çıktı
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /common.php on line 219: require(./includes/hooks/index.php) [function.require]: failed to open stream: Not a directory
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/hooks/index.php' (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/hamachfifa08/common.php on line 219
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
arkadaşlar lütfen yardım edin.haftalardır uğraşıyorum ama kuramıyorum.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sanırım verilen örnekler hep c panel için verilmiş, ben plesk panel kullanıyorum ve bunu ilk defa kullanacam, plesk panele göre anlatım vardıda göremedim mi, yoksa gercekten mi yok, yardım ederseniz memnun olurum.
arkadaslar acaba bu sürümü ne zaman kullanabiliriz bilgisi olan var mi beta olayi nezaman biter
Hangi beta sürüm? Son beta 1 sene önce çıktı.
arkadaşım yarım saattir şu server port falan onlarla ugrasıyordum bu siteye uye oldum ve hemen anladım kurdum 1 dk'da ellerine Kollarına sağlık

phpBB3 Kurulumu
"
500 'SITE CHMOD 777 cache': command not understood
ERROR:> Changing permission failed."
diye bir msj çıkıyor benim ftp paylaşım programımda, ne zaman CHMOD ları değiştirmeye kalksam bu msjı veriyor program. başka programlarda kullandım ancak aynı problemle karşılaştım. sebebi ne olabilir?
yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar...
diye bir msj çıkıyor benim ftp paylaşım programımda, ne zaman CHMOD ları değiştirmeye kalksam bu msjı veriyor program. başka programlarda kullandım ancak aynı problemle karşılaştım. sebebi ne olabilir?
Merhaba,cek12 yazdı:"
Sunucunuzun CHMOD ayarlarını değiştirmeyle ilgili bir problemi olabilir. Bazı ücretsiz sunucular CHMOD ayarlarını değiştirmeye de izin vermez. Sunucudan kaynaklanan bi problem gibi görünüyor...
KOLAY GELSİN...
benimde aklımdan geçen oydu ancak hakim olamadığımdan sizlerede danışim dedim. şu anda sunucu firma ile bağlantıya geçmeye çalışıyorum, sanırım onlarında bir açıklaması olabilir.VSaBaH yazdı:Merhaba,cek12 yazdı:"
Sunucunuzun CHMOD ayarlarını değiştirmeyle ilgili bir problemi olabilir. Bazı ücretsiz sunucular CHMOD ayarlarını değiştirmeye de izin vermez. Sunucudan kaynaklanan bi problem gibi görünüyor...
KOLAY GELSİN...
Re: slm
777 demek hepsının ısaretlenmıs olması demekmı okuma yazma calıstır.gazan yazdı:Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Herşey çok açık ama çözemediğim bir yer var. CHMOD ayarını nasıl 777 yapacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim...
Re: slm
Evet... Her kullanıcı için üç özelliğinde aktif olması demek...ibredi yazdı:777 demek hepsının ısaretlenmıs olması demekmı okuma yazma calıstır.gazan yazdı:Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Herşey çok açık ama çözemediğim bir yer var. CHMOD ayarını nasıl 777 yapacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
peki 777 yapmazsak ne olur ?
ben onları unutmuşum, ama şimdilik bi problem gözükmğyorda...

chmod ları vermezsen forumu kuramazsınki

biraz abartmabahattintopaloglu yazdı:peki 777 yapmazsak ne olur ?

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir