Simple SubForum Hatası

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
CrazYHearT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Simple SubForum Hatası

Mesaj gönderen CrazYHearT »

Selamlar 4 kere denedim 4 kere üşenmeden simple subforum yükledim. Ve her birinde hep aynı hatayı aldım.

Parse error: syntax error, unexpected T_BOOLEAN_AND in /home/afedersi/public_html/admin/admin_forums.php on line 1138

Bu hata yönetim paneline girince menülerin orada çıkıyor menüler yok sadece bu var orada.

Extreme Styles yükledim ama sorun ne hala çözemedim. Bİlen varsa söylerse memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Simple SubForum Hatası

Mesaj gönderen radyobulut »

CrazYHearT yazdı:Selamlar 4 kere denedim 4 kere üşenmeden simple subforum yükledim. Ve her birinde hep aynı hatayı aldım.

Parse error: syntax error, unexpected T_BOOLEAN_AND in /home/afedersi/public_html/admin/admin_forums.php on line 1138

Bu hata yönetim paneline girince menülerin orada çıkıyor menüler yok sadece bu var orada.

Extreme Styles yükledim ama sorun ne hala çözemedim. Bİlen varsa söylerse memnun olurum.
Çeviri yapılrsa yaklaşık olarak şöyle bişey olur ::

Yazım Hatası:

Sözdizimi Hatası, beklenmeyen 'T_BOOLEAN_AND' admin_forums.php nin içinde 1138. satırda yer alıyor..

Tarafımdan acemice çevrildiği için hatalı olabilir ama yaklaşık böyle bişeyler : ))

Sorun admin klasorünün içindeki admin_forums.php dosyasının 1138. satırında veya çevresinde. ; - ) O dosyada yaptığın değişikleri tekrar kontrol et, hatayı bulman lazım. Örnek verecek olursak; hata, öncesine ekle dediği, bişeyi sonrasına ekleyerek oluşmuş olabilir. Kontrol etmen lazım..
CrazYHearT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hocam dikkat ettiysen 4 defa kurdum dedim. Ve her birinde aynı hatayı aldım. Bilmiyorum belki benim yüklediğim simple subforum dosyası hatalı. Eğer elinizde doğru ve çalışır olan varsa lütfen versin. Vallahi kafayı yemek üzereyim.

1 subforum için 2 gün uğraşılırmı ya. Mod yazmayı biliyorum hata ayıklamayı bilmiyorum. :D

Eğer içinizde bilen biri varsa lütfen açıklasın. Yada çalışan bir simple subforum varsa onu versin...

Saygılar.
CrazYHearT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Abi adamlar fazla kod koymuş :lol:

Ekte vermiş olduğum koddan şüphelendim ve eklemedim. Bilin Bakalım ne oldu çalıştı. Hemde sorunsuz.... Ama ben gene tereddütlüyüm. Belki görmediğim hatalar yaratabilir. Ama cidden ilk denediğimde şok oldum. Acaba benmi kodu yanlış ekleyiorum....

Kod: Tümünü seç

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
				'L_CATEGORY' => $lang['Category'], 

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
$lang['Category']

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
 . ' / ' . $lang['Forum']
Gülmek Serbesttir. :lol:
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

CrazYHearT yazdı:Abi adamlar fazla kod koymuş

Sorunu çözmene sevindim..
darbetim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen darbetim »

burda milletin sorularına cvp yazarak forumuna adam mı toplayacan Nazif. E ne diyim Kolay gelsin.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir