Kim ne Yapiyor ????
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kim ne Yapiyor ????
Selam arkadaslar phpbb 3.0 rc5 yuklu ancak phpbb 2 deki gibi yonetim panelinde kimseyi takip edemiyorum mesala phpbb 2 de gunluk kimler girmis nezaman girmis nekadar kalmis ve nerelere bakmis bunlari gore biliyordun phpbb 3 de bunlari bulamadim ben yardimci olurmusunuz lutfen
Re: Kim ne Yapiyor ????
phpBB2'de belirttiğiniz gibi "günlük kimler girmiş ya da ne kadar kalmış gibi" bir özellik yok. Şayet bir MOD yüklediyseniz bu özellik olabilir. phpBB3'te ise "Kimler çevrimiçi" bağlantısından ve yönetim panelinden "Kullanıcı kayıtları" bağlantısından izleyebilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Kim ne Yapiyor ????
var abi phpbb 20.16 da var o ozelik ben aksamlari bakiyordum mesala bugun kimler girmis yaziyordu tum uye listesi vardi kimler nezaman girmis en son girdigi tarih felan filan
birde usta kulanici kagitlarinda sadece ben cikiyorum yani kurucu olarak benim islemlerim cikiyor diger uyelerin ki cikmiyor ?
birde usta kulanici kagitlarinda sadece ben cikiyorum yani kurucu olarak benim islemlerim cikiyor diger uyelerin ki cikmiyor ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir