çok basit bir sorru??
çok basit bir sorru??
plusda cok yeni bir vatandaş olaraktan size göre eminim çok kolay ama benim bulamadığım bir sorum olucaktı
portal bölümündeki haberler ve makalelere nereden yeni yazılar eklicem acaba,bakıyorum ama bulamıyorum
portal bölümündeki haberler ve makalelere nereden yeni yazılar eklicem acaba,bakıyorum ama bulamıyorum
Re: çok basit bir sorru??
Haberler dediğin anasayfada ortada gösterilenler ise onları mesaj yazarken haber kategorisi bölümünü işaretleyerek değiştirebilirsin..
(Eğer kategorileri değiştirmek istersen de yönetim paneli>haber yönetimi>kategoriler)
Makaleler dediğin makale kısmı sanırım (knowladge base) onun içinde admin panelde makaleler bölümü var..
Burada makaleleri düzenleyebilirsin..
Makale eklemek için ise; http://www.siteadı.uzantı/kb.php'de bir kategoriye tıklayıp üstteki makale ele linkine tıklamalısın..
Yardımcı olduysam ne mutlu
(Eğer kategorileri değiştirmek istersen de yönetim paneli>haber yönetimi>kategoriler)
Makaleler dediğin makale kısmı sanırım (knowladge base) onun içinde admin panelde makaleler bölümü var..
Burada makaleleri düzenleyebilirsin..
Makale eklemek için ise; http://www.siteadı.uzantı/kb.php'de bir kategoriye tıklayıp üstteki makale ele linkine tıklamalısın..
Yardımcı olduysam ne mutlu
Allah razı olsun kardeş,çok makbule gecti ,haberler olayını anladım,gercektende cok basitmiş,
ama şu makale olayını pek fehmedemedim
nasıl yapılacağını anlayamadım
ama şu makale olayını pek fehmedemedim
nasıl yapılacağını anlayamadım
Anlamıyacak bişey yok..
Admin panelden kategori yapıyorsun,
makaleler bölümünden de kategoriyi seçip ekle diyorsun (knowladge base resminin altında)
Admin panelden kategori yapıyorsun,
makaleler bölümünden de kategoriyi seçip ekle diyorsun (knowladge base resminin altında)
buda cok makbule gecti saolasın
aynen dediğiniz gibi yapıncada karşıma böyle bir durum çıkıyor;
Could not obtain article data
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_last_post_id' in 'order clause'
SELECT t.*, u.username, u.user_id, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile FROM phpbb_kb_articles t, phpbb_users u WHERE t.article_category_id = 2 AND u.user_id = t.article_author_id ORDER BY t.topic_last_post_id ASC LIMIT 0, 5
Line : 223
File : functions_kb.php
bu ne manaya geliyor,ne yapmam gerek
aynen dediğiniz gibi yapıncada karşıma böyle bir durum çıkıyor;
Could not obtain article data
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_last_post_id' in 'order clause'
SELECT t.*, u.username, u.user_id, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile FROM phpbb_kb_articles t, phpbb_users u WHERE t.article_category_id = 2 AND u.user_id = t.article_author_id ORDER BY t.topic_last_post_id ASC LIMIT 0, 5
Line : 223
File : functions_kb.php
bu ne manaya geliyor,ne yapmam gerek
sql'da bi hata var ama tam anlamadım..
ilgili sql kodunu yeniden yüklersn düzelebilir belki
ilgili sql kodunu yeniden yüklersn düzelebilir belki
arama yaptım ama nasıl yapıcağımı bulamadım,birazda bilgi yetersizlliğinden anlayamadım galiba
ilgili sql kodunu tekrardan nasıl yükleyebilirim
ilgili sql kodunu tekrardan nasıl yükleyebilirim
Ftp uzerinden dosyalari atarken hata olusmus functions_kb.php dosyasini tekrar at duzelmesi lazim, duzelmezse mysql`deki tablolari onar eksik tablo varsa baska bir tablo uzerinden sorgu yaparak eksik tablolari olustur.
Birde siteni inceledim sitende bazi kisimlari(ornegin portal logosunu) cikarmissin ve sitenin kullanimi zor olmus.
Birde siteni inceledim sitende bazi kisimlari(ornegin portal logosunu) cikarmissin ve sitenin kullanimi zor olmus.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir