Link Değişimi (Takas)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Link Değişimi (Takas)
-----------
En son basoglanh tarafından 25.04.2010, 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yeni bir güne gülümse !
Re: Link Değişimi (Takas)
Neden olmasın 
biraz forum kendine gelsin iyice işleri halledelim.konuşuruz...

biraz forum kendine gelsin iyice işleri halledelim.konuşuruz...
Olabilir Bekliyorum. Şu anda Sakinlestirici.net İle Link Değişimi Yaptık.
Yeni bir güne gülümse !
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
benim siteyide bi kontrol edin eğer kabul ederseniz değişiriz linklerimizi
yenioyunlar.biz oyunsesi.com Siteleri ile Link Değişimi yaptım.
donucuirklar.com İle link değişimi Yaptım.
Ama arkadaşım sitene girmeyecem neden diy sorarsan ne zaman girmeye kalksam virüs var trojan uyarısı veriyor giriş sayfan..
Bi bak istersen.
donucuirklar.com İle link değişimi Yaptım.
Ama arkadaşım sitene girmeyecem neden diy sorarsan ne zaman girmeye kalksam virüs var trojan uyarısı veriyor giriş sayfan..
Bi bak istersen.
Yeni bir güne gülümse !
Yukarıdaki Linki Ekleyip Yazarsan Bende Eklerim..
Görüşürüz.
Görüşürüz.
En son basoglanh tarafından 24.11.2010, 19:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yeni bir güne gülümse !
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
valla bende hiç virüs uyarısı falan vermediki. Ben avast virüs programını kullanıyorum.
Virüsü linklerde mi veriyor yoksa. Hangi link te verdiğinide söylerseniz çok sevinirim. Bende kaldırırım en azından...
Linkinizi ben ekledim siteme...
sizin ekleyeceğiniz koduda veriyim ben
Virüsü linklerde mi veriyor yoksa. Hangi link te verdiğinide söylerseniz çok sevinirim. Bende kaldırırım en azından...
Linkinizi ben ekledim siteme...
sizin ekleyeceğiniz koduda veriyim ben
Kod: Tümünü seç
<a href="http://www.sanalyeriniz.com" title="programlama , program arsivi , bilgisayar , resim ,sinema " target="_blank">SanaLYeriniZ</a>
Giriş Sayfasında Veriyor İmzandaki Linke Tıkladıktan Sonra Kaspersky Da Aldığım uyarı Resimleri Aşağıda Neyse Ben Ekliyorum Linkinizi.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni bir güne gülümse !
Evet Ekledim Arkadaşım
En son basoglanh tarafından 24.11.2010, 19:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yeni bir güne gülümse !
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok teşekkürler
o virüs veren linki görebilme şansın yokmu
o virüs veren linki görebilme şansın yokmu
w w w . t o p l i s t . m a t r a x . c o m Linkinden Geliyor Virüs..
Yeni bir güne gülümse !
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok teşekkürler
linki kaldırdım size zahmet tekrar bi bakabilirmisiniz virüs çıkıyor mu yine?
linki kaldırdım size zahmet tekrar bi bakabilirmisiniz virüs çıkıyor mu yine?
Şu anda birşey yok. Uyarı vermedi. Birşey sorucam sitenizdeki İletişim Formu Scriptmi Yoksa Kenidinizmi Yaptınız? Phpbb3 İçin Yapabilirmiyim Bunun Gibi Birşey?
Yeni bir güne gülümse !
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
iletişim formu script değil mod kurmuştum iletişim için. Phpbb3 için daha çıkmadı sanırım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir