HATA MESAJI

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

HATA MESAJI

Mesaj gönderen finansmy »

MERHABA DOSTLAR SİTE BAŞLIKLARINA GİRDİĞİMDE ŞU HATA VERMEKTE

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/guncelbo/public_html/forum/cache/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 172

O SATIRDADA ŞU KODLAR VAR;

<?php if ($_postrow_val['S_FIRST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] >= 5) { if ($_postrow_val['S_LAST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } } }} if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] > 1 || $this->_rootref['PREVIOUS_PAGE']) { ?>
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: HATA MESAJI

Mesaj gönderen Dn_35 »

cache dosyalarında problem var gliba yönetimden zulaları temizleyip denermisin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

Dn_35 yazdı:cache dosyalarında problem var gliba yönetimden zulaları temizleyip denermisin.
ön belleği temizledim stilleride yeniledim.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

acil yardımlarınızı bekliyorum sitede kaç saattir konu açılmıyor, sitenin imajı zedeleniyor.
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

ilk mesajdan sonra reklam birşeyi eklemişsin sanırım, if lerde sorun var, html dosyasından kodu bulup yapıştırırsan daha sağlıklı olabilir.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

yukardaki kodlarda nasıl bi değişiklik yapsam düzelir?
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Yukardaki kodlar derlenmiş cache dosyası, sana asıl gereken styles/prosilver/template/viewtopic_body.html dosyası içindeki <!-- END postrow --> dan hemen önceki reklam ekleme kodları.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb6 yazdı:Yukardaki kodlar derlenmiş cache dosyası, sana asıl gereken styles/prosilver/template/viewtopic_body.html dosyası içindeki <!-- END postrow --> dan hemen önceki reklam ekleme kodları.
<hr class="divider" />

<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
<!-- INCLUDE ads/post_ads.html -->
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_NUM_POSTS >= 5 -->
<!-- IF postrow.S_LAST_ROW -->
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->

<!-- END postrow -->

KODLAR BU ŞEKİLDE NE YAPARSAM DÜZELİR
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

<!-- END postrow --> ile divider hariç aradaki kodları sil, cache sil, eğer düzerirse sorunun kesin bu kodlardan anlamış olacağız, ya da basitçe dene sadece ilk mesajın ardına ekle. 5 li kısım da, eğer 5 ten fazla mesaj varsa son mesajın ardına da reklam koy gibi birşey, güzel fikir.

Kod: Tümünü seç

<!-- IF postrow.S_FIRST_UNREAD -->
<!-- ENDIF -->
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb6 yazdı:<!-- END postrow --> ile divider hariç aradaki kodları sil, cache sil, eğer düzerirse sorunun kesin bu kodlardan anlamış olacağız, ya da basitçe dene sadece ilk mesajın ardına ekle. 5 li kısım da, eğer 5 ten fazla mesaj varsa son mesajın ardına da reklam koy gibi birşey, güzel fikir.

Kod: Tümünü seç

<!-- IF postrow.S_FIRST_UNREAD -->
<!-- ENDIF -->
AZ ÖNCE DENEDİM ARADAKİ KODLARI SİLİP CACHEYİ BOŞALTTIM DEĞİŞMEDİ
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

pgpbb6 siteye girebilirmisin ama üye olman gerekli http://www.guncelborsa.com/forum ana sayfanın üstünde bi çubuk var orada aslında kayan haberler vardı. Ondan kaynaklanabilir mi?
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN HALEN SORUNU ÇÖZMEDİM, KONULARA GİRİNCE BU ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/guncelbo/public_html/forum/cache/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 172
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

YA ARKADAŞLAR YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUUUU?

FORUMU GÜNCELLEME YAPTIM, YEDEK DOSYASINI YÜKLEDİM YİNE OLMADI
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

sen böle yazınca millet sana yardım edecek sanıyon dimi.yardım edilen kişiler böle yazınca yardım etmeye çalışanların şevki kalmıyor. burda hiç kimse sana yardım etmek zorunda değil!! bunu öğrenin bide site kurallarını okuyun....
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

sql i sildim , yeniden oluşturdum, forumu yeniden kurdum, aldığım yedeği ekleyip çalıştırdım,

ve sonuç yine aynı.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir