şu şekilde hata çıktı siteyi açtığımda bunedemek oluyor sorun nedir?
phpBB : Critical Error
Error updating sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1044 Access denied for user 'cihanbigec_db'@'192.168.0.0/255.255.0.0' to database 'cihanbigec_db'
UPDATE phpbb_sessions SET session_time = 1203271030, session_page = 0 WHERE session_id = '90f62c79bf7937f015ae49c8af4f0e30'
Line : 350
File : sessions.php
Bu Hatada Ne Bir Bakarmısınız?
Re: Bu Hatada Ne Bir Bakarmısınız?
yeni session değeri üretilemiyor, veri tabanını onarırsan düzelir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
veri tabanı nasıl onarılırki?
birde üste verdiğim hata kendiliğinden gitti şimdi şöyle yazıyor bunun anlamı ne
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Birde ben bedava host kullanıyorum mysql limiti 3mb oda dolmuş tamamen ondan olabilirmi?
birde üste verdiğim hata kendiliğinden gitti şimdi şöyle yazıyor bunun anlamı ne
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Birde ben bedava host kullanıyorum mysql limiti 3mb oda dolmuş tamamen ondan olabilirmi?
tabiki veritabanı limiti dolarsa yeni veri alamıyacağından hata verecektir.
Ay başında kendiliğinden düzelir dimi?
Aylık Bantmıda MySql kotası dolunca aybaşında düzelsin.
ya forumda genel temizlik yapıp gereksiz mesajları silecen veya arama tablolarını boşaltıp yer açacan yada daha büyük MySql kapasitesi olan yeni yere taşınacaksın.
ya forumda genel temizlik yapıp gereksiz mesajları silecen veya arama tablolarını boşaltıp yer açacan yada daha büyük MySql kapasitesi olan yeni yere taşınacaksın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir