Tekrar dene hatası

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Larvas
Kayıtlı Kullanıcı

Tekrar dene hatası

Mesaj gönderen Larvas »

Herkese merhaba

bu sorunu dedigin gibi hallettim hakliymissin ^^
Simdide gerekenler kismindan ilerleyememiyorum nerede hata oldugunu soylemediginden de hatanin nerde oldugunu bulamiyorum kitlendim kaldim tabiri caizse gerekenler kisminda surekli tekrar test et diyor

PHP sürümü >= 4.3.3: Evet

PHP ayarı "register_globals" aktif değil:
Eğer bu ayar aktifse phpBB çalışacaktır, fakat eğer mümkünse, güvenlik sebepleri için PHP yüklemenizden bu register_globals ayarını deaktif etmenizi öneriyoruz. Evet

PHP allow_url_fopen ayarı açık:
İsteğe Bağlı - Bu ayar isteğe bağlıdır, fakat kapalı-site avatarları gibi bazı phpBB özellikleri bu olmadan düzgün bir şekilde çalışmayacaktır. Hayır

PHP getimagesize() fonksiyonu mevcut:
Gerekli - phpBB doğru şekilde özellikte olması için, getimagesize fonksiyonu mevcut olmalıdır. Evet

PCRE UTF-8 desteği:
Eğer PHP yüklemeniz PCRE uzantısı içinde UTF-8 desteği ile derlenmediyse phpBB çalışmayacaktır. Evet

Aşırı yükleme fonksiyonu:
mbstring.func_overload 0 veya 4 olarak ayarlanmalıdır. Evet

Açık karakter kodlaması:
mbstring.encoding_translation 0 olarak ayarlanmalıdır. Evet

HTTP girdi karakter dönüşümü:
mbstring.http_input izinli olarak ayarlanmalıdır. Hayır

HTTP çıktı karakter dönüşümü:
mbstring.http_output izinli olarak ayarlanmalıdır. Hayır

Firebird: Mevcut değil
MySQL ile MySQLi Uzantısı: Mevcut değil
MySQL: Mevcut
MSSQL Sunucusu 2000+: Mevcut değil
MSSQL Sunucusu 2000+ ile ODBC: Mevcut değil
Oracle: Mevcut değil
PostgreSQL 7.x/8.x: Mevcut değil
SQLite: Mevcut

Sorun neden kaynaklaniyor anlamadim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tekrar dene hatası

Mesaj gönderen ReplaX11 »

Larvas yazdı:Herkese merhaba

bu sorunu dedigin gibi hallettim hakliymissin ^^
Simdide gerekenler kismindan ilerleyememiyorum nerede hata oldugunu soylemediginden de hatanin nerde oldugunu bulamiyorum kitlendim kaldim tabiri caizse gerekenler kisminda surekli tekrar test et diyor

PHP sürümü >= 4.3.3: Evet

Eğer bu ayar aktifse phpBB çalışacaktır, fakat eğer mümkünse, güvenlik sebepleri için PHP yüklemenizden bu register_globals ayarını deaktif etmenizi öneriyoruz. Evet

Sorun neden kaynaklaniyor anlamadim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
benimde sitem kurulmuyor bu kısım üste kalın haqrfle belirtiğim yerdehayıda o yüzden olabilirmi beyaz sayfa geliyor kuruluma bide tablo kısmında tablolar var diyor tabloları silincede yine oluşturuyo ama yine tablolar var diyor anlamış değlim nasıl çözebilirim
Larvas
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Larvas »

Sorunu tam anlayamadim daha acik anlatirsan belki anladigim 1 yerdir yardimci olabilirim
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

bu kısım bende kırmızı renkte hayır şeklinde forumumda kurulmuyor acaba bunu nasıl açabilrim
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

sitede arama yaptırırsanız kurulumu detaylıca anlatan bir video vardı, belki işini görür.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir