MERHABA ARKADAŞLAR,
PHPBB 3.01'E YÜKSELTTİM FORUMUMU. ŞU ANDA ANLAYAMADIĞIM BİR NEDEN DOLAYI GÖRSEL DOĞRULAMA KODU GÖZÜKMÜYOR. BUNUN İÇİN YARDIM İSTEDİM, SADECE 1 KİŞİ BU KONUDA YARDIMCI OLDU AMA O DA İŞE YARAMADI. SİTE ADMIN'E MESAJ YAZDIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ HİÇ BİR CEVAP VERMEDİ.
1. HOSTING FİRMAMLA GÖRÜŞTÜM DEFALARCA, HATTA DOSYALARI KONTROL ETTİLER SAĞOLSUNLAR, HERHANGİ BİR SORUN BULAMADILAR.
2. GD AÇIK DURUMDA.
3. TEMPLATE SORUNU DEDİLER, TEMPLATE'İ SUBSILVER YAPTIM YİNE OLMADI.
BAŞKA NERDEN ÇIKABİLİR BU SORUN?
KAYIT SIRASINDA ARTIK ONAY KODU SORMUYOR, BUNU KALDIRDIM AMA İNSANLAR KULLANICI ADLARINI 3 KERE YANLIŞ GİRDİKLERİNDE YİNE SORUYOR VE BEN KULLANICIYI SİLİYORUM, TEKRAR KAYIT OLMASINI İSTİYORUM.
YARDIM EDİN LÜTFEN!
YARDIMCI OLACAK HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ÖZGÜR DEMİR
DESTEK ALAMIYORUM, YARDIM EDİN LÜTFEN.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: DESTEK ALAMIYORUM, YARDIM EDİN LÜTFEN.
Sevgili Demir; bir fikrim olsa seve seve yardım ederim ama malesef...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Düşünmen bile yeter, eyvallah 

Sorunu kısa yoldan çözemiyorsan, yeni sıfır phpbb3 dosyaları ile bir test forumu kur ve veritabanı yedeği geri yükle, orada dene aynı hata çıkıyor mu? Hata yoksa, sorun dosyalardadır, hata varsa ayarlarında problem olmalı..
Eğer diyorsan bunlara hiç uğraşmayayım, görsel doğrulama yerine başka bir eklenti kur sitene, spam üyelere engel olsun.. Tek başına standart o özelliğe mahkum değilsin ne de olsa.
Eğer diyorsan bunlara hiç uğraşmayayım, görsel doğrulama yerine başka bir eklenti kur sitene, spam üyelere engel olsun.. Tek başına standart o özelliğe mahkum değilsin ne de olsa.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir