bu modları nereye yazıyoruz...

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
atsumarih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu modları nereye yazıyoruz...

Mesaj gönderen atsumarih »

herkes html modu kodu falan veriyo beyler tamam da ben yeniyim bu kodlar nereye yapıştırılınca işe yarıyor ya yardım edin çünkü elim kolum bağlı bekliyorum bunu bi bilsem herşey tamam olacak ta işte cahillik... :oops:

teşekkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Aramıza hoş geldin, kodları nereye yazacaksın ?
Güzel soru :D

İmzamdaki MOD KURULUM linkine tıklarsanız bu konuda bir fikriniz olacaktır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
atsumarih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

öncelikle teşekkür ederim ama galiba ben yanlış anlattım ya da anlamadım ..

bu verdiğin kodlar nerde yazıyo ben bulamıyorum bulsam değiştirecem de yok işte kontrol panelinde falan mı bu kodlar giriliyo ..

yani ben bu forumu kurarken hazır bi şekilde herşey geldi bu html kodlarının yazıldığı bölüm nerde ki..
ordan herşeyini değiştirebilecem demi forumun..
yani demek istediğim ben sadece admin olarak kontrol paneline girip sitenin rengini falan değiştirip kişi atabiliyorum ya da konuları düzenleyebiliyorum...
bedava forum olduğu için mi böyle..
yani ben foruma herşey eklemek istiyorum html kodları nerde yazıyo bilmiyorum..

anlatabildim galiba ....
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tamam ya şimdi oldu demin ufacık bir yanlış anlaşılma olmuş, ne yazık ki siz ücretsiz olarak verilen forumlarda kodların içerisine giremiyorsunuz :cry: .

Ama hemen üzülmeyin, şayet bu forumdaki forum kurulum makalelerini dikkatlice okursanız kendi forumunuzu kendiniz kurabilirsiniz. Php ve mysql desteği olan bir siteden üyelik alarak bunu yapmak çok kolay.

İşte o zman kendi forumunuza istediğiniz her türlü özelliği ekleyebilirsiniz yani sizin değiminizle "Herşeyi" :P .
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
atsumarih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Php ve mysql desteği olan bir siteden üyelik alarak bunu yapmak çok kolay.

peki onların anlamını bilmiyorum ama bana onların olduğu site önerebilir misiniz ..
ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=36 kardeş burayı incelersen ftp destekli bir site kurabilirsin yani istediğin herşeyi yapabileceğin bir site ama senin şu anda yaptığın o siteye o kadar emek vermişsin o siteyi bırakıp başka site kurmak ayıptır sölemesi biraz enayileğe girmezmi sence?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

atsumarih yazdı:Php ve mysql desteği olan bir siteden üyelik alarak bunu yapmak çok kolay.

peki onların anlamını bilmiyorum ama bana onların olduğu site önerebilir misiniz ..
ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim..
Mesela http://tripod.lycos.co.uk sitesine üye olursan 50 MB lık PHP alanın ve 10 MB lık MYSQL alanın olur. Ama 10 MB lık mysql bile az gelir o nedenle mysql alanının yüksek olduu bir site seçmeni tavsiye ederim. Çünki mysql un dolduğu zaman bil bakalım nolur ( siten çöker ) :lol:
atsumarih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mysql alanı dediğiniz nedir söylediğim gibi yeniyim bu işlerde de biraz anlayacam şekilde anlatırsanız sevinirm..
teşekkürler
zamankisa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

peki hangi site(yardım)

Mesaj gönderen zamankisa »

kardeş bir şey söylüyorsun ama bende yeniyim topic ten başka site söyle o belleği fazla olan bir site verirsen memnun olurum arkadaşlarımızın anlattığı gibide kurulumunu falan anlatırsan çok makbule geçecek
http://www.tripod.lycos.co.uk hata veriyor
http://members.lycos.co.uk/kullaniciadi ... nstall.php
aşamasına geliyorum kullanıcı adına kendi kullanıcı adımı giriyorum ama ne yazıkki hata veriyor arkadaşım
başka bir yerden kuramazmıyız biz tripod dan başka yokmu kurabileceğimiz bir yer çok uğraştım ama olmadı yardım edin yada başka yerden site kurulumunu anlatın
şimdiden teşekkürler
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir