Junior moddda kod eksik ????

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Shev@
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Junior moddda kod eksik ????

Mesaj gönderen Shev@ »

#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- END guest_user_row -->
</table>

#

kurulumda gecen ve templates/subSilver/admin/index_body.tpl içinde bulunması gereken bu kod bende yok...nası cozebilirim bu sorunu...??
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

sadece bu kodu ara

Kod: Tümünü seç

END guest_user_row
bunu bulduktan sonra onun altına ekle
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Shev@
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Shev@ »

teşekkürler...:)
Shev@
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Shev@ »

bu modda iki tane kurulum dosyası var..install.txt ve install v.2.0.18.txt ben ise 2.0.20 kullanıyorum..hangisine göre kurmalıyım...?? bi de önce install yapıp sonra mı editlenmiş dosyaları göndermeliyim..yoksa once dosyaları atıp sonra mı db install yapmam lazım...?? tşkler...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

2.0.20 de çalışır.İlk başta db_install yapmalısınız.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Shev@
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Shev@ »

son olarak bişey daha sorucam...:) bu modu kurdum calısıo..ama admin panelinden Junior Admin'i tıkladıgımda menü acılıyor..Orda Edit Modules'ü tıklıyorum..Ama hiç bişey cıkmıyor daha sonra.. :?: yardımcı olrmusunuz...:(
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 1 misafir