Googlede gece gündüz yer değişiyor

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Googlede gece gündüz yer değişiyor

Mesaj gönderen coskun »

Sitem gece 00,00dan sonra genellikle 1.sayfanın 4. sırasında oluyor....sabah uyanıyorum bir de bakıyorum 6.sayfanın 9.sırasındayım birkaç gündür aynı şey oluyor....en azından gündüzleri 1.sayfada olsamda geceleri 6.ya düşsem olmaz mı ya neden böyle bişey oluyor :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Googlede gece gündüz yer değişiyor

Mesaj gönderen VSaBaH »

coskun yazdı:Sitem gece 00,00dan sonra genellikle 1.sayfanın 4. sırasında oluyor....sabah uyanıyorum bir de bakıyorum 6.sayfanın 9.sırasındayım birkaç gündür aynı şey oluyor....en azından gündüzleri 1.sayfada olsamda geceleri 6.ya düşsem olmaz mı ya neden böyle bişey oluyor :D
Merhaba,

Google'ın listeleme teknigi gerçekten de çok farklı. Yani tek bir değişken üzerine yapmıyor bu işlemleri. Siteleri sıralarken o gün içinde tıklanmalarına, sayfaların yenilenme sıklığına, PR'lerine kadar inceliyor... Hatta ve hatta kullanıcının kendi bilgisayarına özel sonuç bile çıkarabiliyor.

Örneğin siz kendi sitenizi çok tıkladığınız için sizde yukarıdayken sizin sitenizi hiç tıklamayan biri sitenizi daha aşağılarda görebiliyor... (Zaten son günlerde linklerin yanındaki xx ziyaret uyarılarını görmüşsünüzdür)

Deneyebilirsiniz :)

Bence onlara kafa yormayınız, herşeyi Google'a bırakınız :)

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir