benim kullandığım temamda "beni hatırla" seçeneği yok. Bunu nasıl ekleyebilirim ?
Kod: Tümünü seç
<td class="row2" height="60px" width="27%"><!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
<table width="100%" cellspacing="0">
<tr>
<td width="50%"><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span><br /><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span></td>
<td width="50%"><input class="post" type="text" name="username" size="10" /><br /><input class="post" type="password" name="password" size="10" /></td>
<td width="50%" nowrap="nowrap"> <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --><span class="genmed">Hatırlasın mı?</span> <input type="checkbox" checked="true" class="radio" name="autologin" /><!-- ENDIF --><br /><input type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" />
</td></tr>
</table>
{S_FORM_TOKEN}
</form>
<span class="gensmall">Sadece <a href="{U_INDEX}">Anasayfa</a> üzerinden <i>hızlı giriş</i> yapılabilir.</span>
<!-- ENDIF -->
{S_LOGIN_ACTION}
index_body ye bakin benim temamda overall_headerde oldugu icin sizdede öyle olur diye tahmnin ettimblogcu forum yazdı:ya bu neden overel header'da kiyok valla hiç biri yok
blogcu forum yazdı:yok anam yok yapamadım
Merhaba,blogcu forum yazdı:Arkadaşlar arama yaptım ama ya ben bulamadım ya da 3.0.x için yok bi açıklama![]()
benim kullandığım temamda "beni hatırla" seçeneği yok. Bunu nasıl ekleyebilirim ?
VSaBaH yazdı:Merhaba,blogcu forum yazdı:Arkadaşlar arama yaptım ama ya ben bulamadım ya da 3.0.x için yok bi açıklama![]()
Temanızı orjinal temalardan biri olarak ayarlayıp deneyebilir misiniz?
subsilver veya prosilver farketmez...
Eğer beni hatırla seçeneği çıkarsa tema dosyalarınızda sorun var demektir...
KOLAY GELSİN...
Yukarıda bahsettiğimiz dosyaların orjinallerini atmayı denediniz mi?blogcu forum yazdı:ya benım acaba sürümümde toptan bır eksık mı var ya. Yanı temaya bakıyorum koy denılen seyler zaten var ama gorunmuyo. Ya da ben cozemedım bu ısı![]()
Acaba başka bir yerden daha mı duzenleme yapmam lazım?
evet orjinallerini attım olmadıVSaBaH yazdı: Yukarıda bahsettiğimiz dosyaların orjinallerini atmayı denediniz mi?
Birde en başından beri bu durum var mıydı yoksa belli bir zaman sonra mı görülmeye başlandı?
Forum dilini İngilizce yapıp dener misiniz?
Kusura bakmayın sorunun sebebini anlamaya çalışıyorum...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir