[Çözüldü] Başlık açma ve Mesaj atmada HATA
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Başlık açma ve Mesaj atmada HATA
İyi günler herkeze foruma yeni katıldım ve ilk mesajımı maalesef imdattttla başlıyorum.phpbb 3.0.2 yi tam sürüm olarak belki 3-4 kez baştan kurdum ama hep aynı başlık açarken veya mesaj yollarken service unavailable oluyor sunucu firmayla görüştüm ancak halledebildikleri otomatik havuz sistemine almışlar sanırım bu hata olunca 1 dk. sonra site forum açılıyor tekrar ama neye yarar tekrarını yaşıyorum bazen arada başlık açabiliyor vemesajları yolluyabiliyorum.Kafasına eserse forumu kitlemeden kabul ediyor.Şimdi ne yapmalıyım php'de acemiyim lütfen yardım 1haftadır bununla uğraşıyorum.İsterseniz foruma bakıp deneyebilirsiniz.http://www.ozeltaki.com/tr/index.php
En son kuyumcu tarafından 08.09.2008, 20:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Başlık açma ve Mesaj atmada HATA
sorununuz phpBB ile ilgili değil, sunucu kaynaklı bir sorun host yöneticisiyle halledeceksiniz olmuyorsa host değiştirin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
teşekkür ederim hostum windows siz neyi tavsiye edersiniz acaba.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tabiki linuxkuyumcu yazdı:teşekkür ederim hostum windows siz neyi tavsiye edersiniz acaba.
Teşekkürler hostumu linux'a taşıdım problemim düzeldi ama bazen sayfa görüntülenemiyor diyor daha 2-3 kişilik ziyaretçim var ileride inşaallah sorun olmaz.
Arkadaşlar birde acaba bu 3.0.2 ye mod yüklüyoruz final sürümü çıkınca üstüne yükleyince problem çıkar diyor bazıları doğrumudur final çıkana kadar mod yüklemiyelimmi sizce
Arkadaşlar birde acaba bu 3.0.2 ye mod yüklüyoruz final sürümü çıkınca üstüne yükleyince problem çıkar diyor bazıları doğrumudur final çıkana kadar mod yüklemiyelimmi sizce
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Mod yükleyebilirsiniz. güncelleme yaparken çoğu mod etkilenmez. Zaten modların çoğu 3.0.x ye uygun olarak yazılır. Yani güncellemelerden etkilenmez.kuyumcu yazdı:Teşekkürler hostumu linux'a taşıdım problemim düzeldi ama bazen sayfa görüntülenemiyor diyor daha 2-3 kişilik ziyaretçim var ileride inşaallah sorun olmaz.
Ama beni bir tavsiyem;Her durumda; kurduğnuz modların bir listesini ve kurulumunu muhafaza ederseniz, herehgngi bir sorun çıktıında hemen düzeltebilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir