İyi günler Forumum gayet iyi gidiyordu en son yaptığım işlem bir başlık ekledim ama eklediğim başlığın olduğunu görünce birisini sileyim dedim başlığı silerken bekleniyor diye tarayıcı kitlendi ondan sonrada artık başlıklar açılmıyor YKP girip bişeyler yapayım belki düzelir dedim ama ykp ye de giriş vermiyor lütfen yardım foruma girip deneme yapabilirsiniz. forum ana sayfası bu http://www.ozeltaki.com/tr/index.php
buda en son aynı başlıktan iki tane var diye silmek istediğim bölüm
http://www.ozeltaki.com/tr/viewforum.php?f=515
[Çözüldü] Başlıklar ve YKP giriş kilitlendi açmıyor..
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Başlıklar ve YKP giriş kilitlendi açmıyor..
Merhaba,
Yaptığınız işlemle böyle bir sorun oluşması imkansız... Sunucudan kaynaklı olsa gerek...
Her iki adresinizi de açamadım... Sunucuyla irtibata geçiniz...
KOLAY GELSİN...
Yaptığınız işlemle böyle bir sorun oluşması imkansız... Sunucudan kaynaklı olsa gerek...
Her iki adresinizi de açamadım... Sunucuyla irtibata geçiniz...
KOLAY GELSİN...
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bi sunucumuza danışalım bakalım kolay gelsin
Sunucuma bildirdim ilgilendiler ve forum açıldı VSABAH teşekkür ederim yanlız kafama birşey takıldı verdikleri cevapta bir problem olmadığını ve kodlarınızdan meydana gelmektedir dediğini yazıyor bende düzeldiği için cevap yazmadım ama niçin böyle bir cevap yazıyorlar sizce !!!
Birde arkadaşlar ben bu forumu verdiğimiz emekler boşa gitmesin diye korktuğum için veritabanını yedekledim fakat aynı özelliklerdeki başka sitemin veritabanına atıyorum ve forumuda komple aktarıyorum forum ismi ve yolu aynı veritabanı ismi aynı fakat neden tanımıyor veritabanına ulaşamayıp database hatası veriyor nerde eksikliğim var arkadaşlar kolay gelsin ..
Birde arkadaşlar ben bu forumu verdiğimiz emekler boşa gitmesin diye korktuğum için veritabanını yedekledim fakat aynı özelliklerdeki başka sitemin veritabanına atıyorum ve forumuda komple aktarıyorum forum ismi ve yolu aynı veritabanı ismi aynı fakat neden tanımıyor veritabanına ulaşamayıp database hatası veriyor nerde eksikliğim var arkadaşlar kolay gelsin ..
Sevindim...kuyumcu yazdı:Sunucuma bildirdim ilgilendiler ve forum açıldı VSABAH teşekkür ederim yanlız kafama birşey takıldı verdikleri cevapta bir problem olmadığını ve kodlarınızdan meydana gelmektedir dediğini yazıyor bende düzeldiği için cevap yazmadım ama niçin böyle bir cevap yazıyorlar sizce !!!

Siz bir değişiklik yapmadınız haksız mıyım? Forumun kendi kendini tamir etmesi gibi bir durum söz konusu olmayacağına göre sorun yine sunucudadır... Heralde sorunlu bir sunucu görünümünde olmamak için hatanın bi kısmını size yükleyerek kusurlarını hafifletmeye çalışıyorlar olsa gerek

Kurulumda site ismi olarak eski sitenizi girdiğiniz için cookie ayarlarında sorun çıkabilir... Ama mantıken veritabanına ulaşması gerekir. Hata tam olarak nedir?
Re: [Çözüldü] Başlıklar ve YKP giriş kilitlendi açmıyor..
tamam düzeldi heralde veritabanının oturması zaman alıyor anlıyamadım bu konularda acemiyim biraz kusura bakmayın isterseniz bakabilirsiniz http://www.kırmızıbeyaz.com/tr/index.php çok teşekkür ederim
yanlız şimdide başka problem çıktı vsabah genel menüyü kırmızı beyazda yukarı aldım genel bir isim olduğu için ama özeltakı siteme dönünce birde baktım ordada genel menü yukarı çıkmış bu nasıl iş anlıyamadım
bende mecburen takı siemde yine kuyumculuğu yukarı aldım öbürüde tahmin edebileceğin gibi yukarı çıktı
yanlız şimdide başka problem çıktı vsabah genel menüyü kırmızı beyazda yukarı aldım genel bir isim olduğu için ama özeltakı siteme dönünce birde baktım ordada genel menü yukarı çıkmış bu nasıl iş anlıyamadım

Re: [Çözüldü] Başlıklar ve YKP giriş kilitlendi açmıyor..
vsabah birde bazı başlıkları uzun yazmam gerekiyor mesela şu şekildeki bir başlığı nasıl yazabilirim başlığın yarısını kesiyor ( İnternet'ten pırlanta alınır mı İnternet ve kuyumculardaki tektaş pırlanta fiyatları ) tek başlık olarak bu şekilde olmasını istiyorum halledebilirmisin varmıdır çaresi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir