phpBB 2.0.23 forum tekrar yükleme sorunu

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
yalnizkomando21
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB 2.0.23 forum tekrar yükleme sorunu

Mesaj gönderen yalnizkomando21 »

arkadaşlar benim için büyük bir sorun var phpBB 2.0.23 forumum çalışır vaziyette iken hosting şirketimde olan bir sorun sebebiyle ftp mdeki dosyalar silin di.ama ben daha önceden aldığım ftp yedeğini tekrar ftp adresime yükledim.ama sitem çalışır vaziyette iken forumum çalışmıyor tekrar kurulum için aban yardımcı olurmsuunuz.şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB 2.0.23 forum tekrar yükleme sorunu

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

hazir yeniden kurarken phpbb 3.0.2 gecmenizi tavsiye ederim

eger siz yinede 2 de kalmak istiyorsaniz dosyalari ftpye attikdan sonra yinede siteyi yeniden kurmalisiniz www.siteadi.com/install a girin sitenizi kurun sonra veritiban yedeginiz varsa onu geri yükleyin forumunuz eski halinde olur
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
yalnizkomando21
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yalnizkomando21 »

teşekkürler dediğini yaptım sürümü yükselttim ama beğenmeyip tekrar sildim.nedenmi çok akrışık ben bile zor çözebildim nerde acemi paylaşımcıalr çözecek.fakat phpBB 2.0.23 forumu tekrar kurdum ve tema düzenlerken bir sorunla karşılaştım forumda konu açtım eğer ilgilenirsen sevinirim hocam şimdiden teşekkür ederim.

viewtopic.php?f=2&t=14430&p=77558#p77558
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bu konu hakkinda birsey yazmak istiyorum
nedenmi çok akrışık ben bile zor çözebildim nerde acemi paylaşımcıalr çözecek
bu cümleniz ben cözemedim acemiler nasil cözecek yani siz acemi degil profesyonel gibi birsey oluyorsunuz ozaman... ben acemiyken bu phpbb3 ü cözmüstüm belki hemen ilk kurdugumda degil amma bi kac gün icinde bence phpbb3 cok basit ve cok kullanisli bi sürüm yakkinda 2.x icin destek kalkicak sanirim ozaman yine mecbur 3 e gecmelisiniz veya sorunlarinizi kendiniz halletmelisiniz bence bastan alissaniz bu 3 sürümüne daha kolay olur ama siz bilirsiniz isinize karismak istemem

simdi diger sorununuza gelirsek
ESQARE yazdı:Ancak veritabanı üzerindeki phpbb_config tablosundan bu sorunu düzeltebilirsiniz. Forumlarımızda arama yapın, bu sorun daha önce defalarca çözülmüştü.

cevapini almisiniz benim yapabilecegim birsey yokki sitede mevcutmus arama yaparsaniz bulursun :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 0 misafir