Merhaba arkadaslar siteme VSaBaH in verdigi ziyaretcilerden icerik gizleme modunu kurdum fakat sonradan iyi bir fikir olmadigini düsündüm modu geri kaldirdim eski dosyalarimi yükledim, önbellek temizligi yaptin sablonu yenileme yaptigim da ( Genel Hata Could not open ./../styles/prosilver/template/hide_topic_content.html ) seklinde bir hata aliyorum. Icerik gizleme modundaki hide_topic_content.html dosyasini ariyor anliycaniz bu hatayi nasil düzeltebilirim.
Edit: Sorunu phpmyadmin den halletim tesekkürler.
Genel Hata Could not open
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Genel Hata Could not open
Şablon yenilemede çıkan bu tarz hatalar şablon önbelleğinin veritabanında saklanmasından dolayı ortaya çıkıyor. Mevcut olan bir şablon dosyasını FTP üzerinden sildiğinizde, bu şablon dosyasının önbellek dosyası veritabanında da kayıtlı olduğu için veritabanından silinemiyor ve phpBB bu dosyayı templates klasöründe göremediği için hata olarak algılıyor.
Bu sorun phpMyAdmin'e girip alttaki SQL sorgusunu phpbb tablolarınızın bulunduğu yerde çalıştırırsanız düzelecektir:
Eğer farklı bir şablon adı ile bu hatayı alıyorsanız o şablon adını SQL sorgusundaki template_filename değerinin karşısına yazın.
Örnekler:
Bu sorun phpMyAdmin'e girip alttaki SQL sorgusunu phpbb tablolarınızın bulunduğu yerde çalıştırırsanız düzelecektir:
Kod: Tümünü seç
DELETE FROM `phpbb_styles_template_data` WHERE template_filename='hide_topic_content.html'
Örnekler:
DELETE FROM `phpbb_styles_template_data` WHERE template_filename='colour_swatch.html'
DELETE FROM `phpbb_styles_template_data` WHERE template_filename='cartcurt.html'

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir