Alınan Hata
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Alınan Hata
Merhaba;
Kullanmış olduğumuz http://www.jitloney.com adlı siteye girmek istediğimde aşağıda ki hatayı almaktayım ve site Türkçe olarak yüklenmesine rağmen Türkçe karakterlerde sorun olmaktadır. Belirtmiş olduğum konular ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
SQL ERROR [ mysqli ]
Unknown column 't.template_inherits_id' in 'field list' [1054]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
Kullanmış olduğumuz http://www.jitloney.com adlı siteye girmek istediğimde aşağıda ki hatayı almaktayım ve site Türkçe olarak yüklenmesine rağmen Türkçe karakterlerde sorun olmaktadır. Belirtmiş olduğum konular ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
SQL ERROR [ mysqli ]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Alınan Hata
Evet. Güncellemeyi 3.0.3 olarak yapmak istedim ancak sürüm gene 3.0.2 oldu. İşlemi geri aldım ve siteyi eski haline getirip kullandım ancak şimdi site açılamamaktadır. Nasıl bir işlem yapmam gerekmektedir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Forum geldi ancak bu seferde içinde ki hiçbir bilgim yok. Kafayı yemek üzereyim...
Ben de aynı hatayla karşılaşdım. Nasıl çözÉ™ bilerim. Lütfen yardım edin.SQL ERROR [ mysqli ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş;
Forum'un dosyalarından kaybolanlar olduğundan kaynaklı bir hata. Silerek tekrardan yükleme yapman gerekmekte. Bu şekilde düzeltmişler arkadaşlarım.
Forum'un dosyalarından kaybolanlar olduğundan kaynaklı bir hata. Silerek tekrardan yükleme yapman gerekmekte. Bu şekilde düzeltmişler arkadaşlarım.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb_styles_template_data bunu bosaltirmisiniz bide böyle deneyin (:
Kullanıcıların kullanıcı adları, mesajlar nasıl olacak?DeadReader yazdı:Kardeş;
Kusura bakmayın nasıl boşalta bilerim?EsmerÖzcan yazdı:phpbb_styles_template_data bunu bosaltirmisiniz bide böyle deneyin (:
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpmyadmine girmelisiniz sol tarafta o tablo var ona tiklayin sonra yeni sayfa acildimi üste menü seklinde sey var orda cöp kutusu resmi vardir yaninda bosalt yazilidir oraya tiklayin ama yedek almayi unutmayin tabii
Denedim. Zaten çöp kutusu boşaltılmışdı.EsmerÖzcan yazdı:phpmyadmine girmelisiniz sol tarafta o tablo var ona tiklayin sonra yeni sayfa acildimi üste menü seklinde sey var orda cöp kutusu resmi vardir yaninda bosalt yazilidir oraya tiklayin ama yedek almayi unutmayin tabii
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir