Ykp Modlar Bölümü Açma

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
lazmanyak
Kayıtlı Kullanıcı

Ykp Modlar Bölümü Açma

Mesaj gönderen lazmanyak »

Ykp Ye modlar bölumu nasıl açıcam acaba yardımcı olurmsunuz...

eğer bu konu açıldıysaa... daha önce şimdikten özürdiliyorumm

cvplarınız içinde ayrıca şimdikten Teşekkür Ediyorumm Arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Ykp Modlar Bölümü Açma

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

YKP > SISTEM > MODÜL YÖNETIMI > Yönetim Kontrol Paneli > Yeni Modül Yarat

burdan yapabilirsiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
lazmanyak
Kayıtlı Kullanıcı

İlk Önce Verdin Bilgi Ve Emeğin İçin Teşekkür Edereim.... Ve DEdiklerini Yaptım Ve Doğru Çıktı Sana Bir Soru Soru Daha Sormak İstiyorumm Meselaa Bbcode Modları Eklicem Örneğin Hazır Bitane Ftp Ye Atıcam Ben Bunu Eftp Ye Atarken Hangi Klasöre Atıcam Mesela Örnek: Advanced BBCode Box Bunu Nasıl Sitemde Yayınlıcam Aslında Öğrenmek İstediğim Bu Yardımcı Olursan Çok SEvinirim Tekrar Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Mod kurmak icin

viewtopic.php?t=108

ve burayi

viewtopic.php?f=35&t=13382

okumanizi tavsiye ederim ve ilk önce ufak modlar kurmaya baslayin biraz ögrenidkden sonra böyle büyük modlara adim atarsiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
lazmanyak
Kayıtlı Kullanıcı

Zor Olcak Ama Çalıscaz Bakalımm.. Teşükkürler İlgin İçin....[/b :wink: ]
ercandinsel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ercandinsel »

root klasörü içindekiler ftp ile forumu kurduğun dizine atılıcak, install yazan dosyayı notepad ile açıp içinde yazan şablonları editleyeceksin.Bu işlemleri yaptıktan sonra kullandığınız temayı yenile demeyi unutmayın.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir