"Kayıt" linki yok
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
"Kayıt" linki yok
Merhaba;
Benim kullandığım bazı temalarda "Kayıt" linki çıkmıyor. Hatta kayıtla ilgili hiç bir bilgi görünmüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi çalışmalar.
Benim kullandığım bazı temalarda "Kayıt" linki çıkmıyor. Hatta kayıtla ilgili hiç bir bilgi görünmüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi çalışmalar.
Re: "Kayıt" linki yok
Temayla alakalı sorun olduğu için ilgili foruma taşındı.
Kullandığınız tema'nın adını söylerseniz bilgisi olanlar yardımcı olabilir.
Kullandığınız tema'nın adını söylerseniz bilgisi olanlar yardımcı olabilir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bu sorunu sadece zaten standart olan prosilver temasında vermiyor. Diğer bütün temalarda veriyor. "Acaba sorun kurduğum temada mı ?" düşüncesiyle değişik temalar indirdim ancak hangisini uyguladıysam prosilver dışında hepsi aynı sorunu verdi.
Bunun nedeni nedir? Nasıl düzeltebilirim.
İyi çalışmalar.
Bunun nedeni nedir? Nasıl düzeltebilirim.
İyi çalışmalar.
Forumunuz şu an hangi sürümde?
Yönetim Panelinde Hesap Aktivizasyonu Yok olarak değil Kapalı olarak işaretlenmeli..
Bunu bir deneyin büyük ihtimal olacaktır..Ayrıca bana sorarsanız bir tek prosilver temanızda kod eksikliği var derim <!-- IF S_REGISTER_ENABLED --> kodu eklenmemiş. Neyse sonucu bir yazın duruma göre değerlendirelim....
Bunu bir deneyin büyük ihtimal olacaktır..Ayrıca bana sorarsanız bir tek prosilver temanızda kod eksikliği var derim <!-- IF S_REGISTER_ENABLED --> kodu eklenmemiş. Neyse sonucu bir yazın duruma göre değerlendirelim....
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
Merhaba;akansu yazdı:Yönetim Panelinde Hesap Aktivizasyonu Yok olarak değil Kapalı olarak işaretlenmeli..
Prosilver temasında "kayıt" linkini gösteriyor,diğer temalarda bu yok. Hesap Aktivasyonu konusunda ki değişikliği yaptım sonuç yine aynı. Peki belirttiğiniz kodu nereye eklemem gerekiyor?
Site adresini ve kullandığın sürümü yazar mısın?? Bi bakalım
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
Şu an sitede aktif olan tema örneğinde olduğu gibi "prosilver" dışındaki temalarda da aynı problem var. Dediğim gibi, problem, kayıt linkinin olmaması. Değil kayıt linki,kayıt ile ilgili hiç bir bilgi yok.
Site kişisel. Bir sanatçının forumu.
Sürüm: 3.0.2
http://www.murathasgun.com.tr/forum
Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar.
Site kişisel. Bir sanatçının forumu.
Sürüm: 3.0.2
http://www.murathasgun.com.tr/forum
Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar.
Temanda kayıt linki görülmüyor, kullandığın temanın overall_header.html dosyasını veya <div id="menubar"> satırı ile <div id="datebar"> satırları arasını Code arasında yazarmısın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Code derken "akansu"nun mesajında belirtmiş olduğu kodu mu sizin belirttiğiniz satırların arasına yazacağım?Dn_35 yazdı:Temanda kayıt linki görülmüyor, kullandığın temanın overall_header.html dosyasını veya <div id="menubar"> satırı ile <div id="datebar"> satırları arasını Code arasında yazarmısın.
Merhaba;
Yazdıklarınızı uyguladım ancak "gönder" e bastığımda aşağıdaki hatayı verdi. Bir kaç yerde araştırdım sistem güvenlik sorunu falan denildi. Sistemin verdiği bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Verilen hata
Internet Explorer bu web sayfası biçimini okuyamıyor
HTTP 406
Deneyebilecekleriniz:
Önceki sayfaya geri git.
Ek bilgi
Bu hata (HTTP 406 Kabul Edilemez), Internet Explorer'ın ziyaret ettiğiniz web sitesinden bilgi alabildiği, ancak bilgilerin Internet Explorer'ın görüntüleyebileceği biçimde olmadığı anlamına gelir.
HTTP hatalarıyla ilgili daha fazla bilgi için Yardım'a bakın.
Yazdıklarınızı uyguladım ancak "gönder" e bastığımda aşağıdaki hatayı verdi. Bir kaç yerde araştırdım sistem güvenlik sorunu falan denildi. Sistemin verdiği bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Verilen hata
Internet Explorer bu web sayfası biçimini okuyamıyor
HTTP 406
Deneyebilecekleriniz:
Önceki sayfaya geri git.
Ek bilgi
Bu hata (HTTP 406 Kabul Edilemez), Internet Explorer'ın ziyaret ettiğiniz web sitesinden bilgi alabildiği, ancak bilgilerin Internet Explorer'ın görüntüleyebileceği biçimde olmadığı anlamına gelir.
HTTP hatalarıyla ilgili daha fazla bilgi için Yardım'a bakın.
Kayıt/register butonu bende de bir ara gözükmüyordu. Nedeni ise forum sürümüyle tema sürümünün uymamasıydı. Tema 3.0.2 içindi, forumda 3.0.1'dı. Forumu 3.0.2'ye güncelleyince kayıt linki gözüktü. Eğer uyumsuzluk varsa ya temayı forum sürümüne uyarlayın ya da forumu temanın sürümüne.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
hayır buraya yaz göreyim diye söylemiştim ama en iyisi temanın overall_header.html dosyasını gönder bakayım.halenkur yazdı:Code derken "akansu"nun mesajında belirtmiş olduğu kodu mu sizin belirttiğiniz satırların arasına yazacağım?Dn_35 yazdı:Temanda kayıt linki görülmüyor, kullandığın temanın overall_header.html dosyasını veya <div id="menubar"> satırı ile <div id="datebar"> satırları arasını Code arasında yazarmısın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Arkadaşlar hepinize önerilerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sorunum çözüldü. Sağolun. Ancak üye listesini kaldırmak istiyorum hangi kodu silmeliyim?
İyi çalışmalar...
İyi çalışmalar...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir