meraba ben phpbb3 kurmak istiyorum siteme daha önceden kurmuştum ama phpbb3.0.0 sürümünü.
bazı hatalar oldu siteyi kaldırmam gerekti şimdi kurmak istiyorum tekrar phpbb3.0.4 tam paket indirdim burdan ftp ye yolladım dosyaları kurulumu yapmak için siteme giriyorum pencerede kur diyorum beyaz ekrancıkıyo neden olabilir yardımcı olurmusunuz.
http://img201.imageshack.us/my.php?image=kurdfn2.jpg
sonrasında söle bir ekran cıkıyor
http://img201.imageshack.us/my.php?image=kurd1yj3.jpg
yardımlarınız için teşekkür ederim...
phpbb3 kurulumu hatası
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpbb3 kurulumu hatası
Türkce dil dosyalarin hepsini attinizmi eger sadece tr dilinde bu beyaz ekran cikiyorsa inglizce dili secip kurun sonra Mozilla Firefox ile kurmayi bi deneyin bide hostunuz windows mu yoksa linux mu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: phpbb3 kurulumu hatası
önce ilgin için teşekkür ederim sadece tr dil dosyasınad degil orjinal ingilizce dosyasında da aynı hatayı veriyo onda bir sorun olacagını sanmıyorum host linux bir de bundan 5 hafta kadar once ilk phpbb3.0.0 yükledim yani host destekliyor o yonde bir hata olacagını sanmıyorum ama hata da nedir bilmiyorum
saygılarımla...
saygılarımla...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir