[Cözüldü]Adminin Rengi Değismiyor?

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
DreaM_b0y
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Cözüldü]Adminin Rengi Değismiyor?

Mesaj gönderen DreaM_b0y »

arkadaslar sitede ilk kuran bir admin var bilindiği gibi ancak o admin iki kişiye daha adminlik verecek fakat durum şu ki;adminlik veriliyor ama renkler normal üye renginde yani kırmızı olmuyor.

yardım edebilirseniz sevinirim....
En son DreaM_b0y tarafından 22.05.2006, 22:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DreaM_b0y
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DreaM_b0y »

sorunu cozdum.eğer aynı sorunla karsılasan arkadaslar olursa:

admincp>Grup Yönetimi>Grup Rengi den ayarları yapabilirler.grup/orn:admin) adındaki butun üyeler secilecek.

yardımlarınız için tsk...
Kullanıcı avatarı
malatyalı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cevap

Mesaj gönderen malatyalı »

arkadaşım yönetim panelinden kullanıcı yönetim ordan yönetime gir kulanıcı adı olarak giriş yap ordan kişinin profili çıkacaktır oradan en altta in özel yönetici alanları var ordan rütbe adını değişirsen olacaktır.
ÖGRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.

BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP...
yzz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yzz »

DreaM_b0y yazdı:sorunu cozdum.eğer aynı sorunla karsılasan arkadaslar olursa:

admincp>Grup Yönetimi>Grup Rengi den ayarları yapabilirler.grup/orn:admin) adındaki butun üyeler secilecek.

yardımlarınız için tsk...
grup rengi falan yok arkadaşım olmuyo sadece admin rengini değiştirsem yeter ama oda olmuyo.
ücretsiz forumda nasıl olur arkadaşlar sadece admin rengini değiştirmek istiyorum olmuyo en altta turuncu ama forumlardaki eklediğim içeriklerde siyah görünüyo ben burasını değiştirmek istiyorum yapamazmıyım :?
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir