MSSTI_ABBC3_v1011 ( Resimli )
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
MSSTI_ABBC3_v1011 ( Resimli )
Merhaba ben modu kurdum en başta çalıştı sonra install dosyasında sürümü yükselt die bi seçenek vardı bende yüksetiyim dedim ama bi daha çalışmadı yani cevap yazalınan yer bi daha gelmedi hiç bi hata da vermedi sorun ne olabilir.
Sorun şu basettiğim modu kurduktan sonra çalışdı ancak ben bir üst sürümüne yani 11 e geçmek istedim ve gerekli işlemi yaptım.11.sürüme geçtiğimde sorun çıkdı konuya başlık yazdığımız veya cevap yazdığımız text kutucuğu gelmiyor bunu nasıl özebilirim.Anlatmak istediğim şu şuan bunları yazdığım kutucu modu kurdukdan sonra bende gelmiyor.Modu kaldırıp yeni den kurdum ama aynı sorun devam ediyor.
http://img7.imageshack.us/img7/2606/mistt.png
Sorun şu basettiğim modu kurduktan sonra çalışdı ancak ben bir üst sürümüne yani 11 e geçmek istedim ve gerekli işlemi yaptım.11.sürüme geçtiğimde sorun çıkdı konuya başlık yazdığımız veya cevap yazdığımız text kutucuğu gelmiyor bunu nasıl özebilirim.Anlatmak istediğim şu şuan bunları yazdığım kutucu modu kurdukdan sonra bende gelmiyor.Modu kaldırıp yeni den kurdum ama aynı sorun devam ediyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: MSSTI_ABBC3_v1011 ( Resimli )
Hepinizden allah razı olsun bu okadar zormu ya altı üstü iki cümle yazacaksınız.Adı destek sitesi güya ne desteği köstek sitesi.Bazılarıda kendini mod sanıyor mod gibi davranıyor neye yaranmak amcında anlamadım açıkcası.
Eklenti kurulumu yaparken aldığın yedekleri geri yükle, bu eklentinin senin kullandığın phpBB sürümü ile uyumlu olmadığını localhost veya ikinci bir başka sitede test et, sonra gerçekten çalışan sitene kur.
Bu tip önemli ve kurması uzun eklentiler hemen çalışmayabilir, sorunlar çıkarsa yedeklerle eski hale dönersin. Çalışsa bile her sitede sorun çıkarmayacağı garantisi yoktur. Madem sorun var kullanmak zorunda değilsin.
Bu tip önemli ve kurması uzun eklentiler hemen çalışmayabilir, sorunlar çıkarsa yedeklerle eski hale dönersin. Çalışsa bile her sitede sorun çıkarmayacağı garantisi yoktur. Madem sorun var kullanmak zorunda değilsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bi kaç özellği lazım zaten resim boyutlandırmak video yazıları şekil vermek ortalamak gibi.Modun sürüm yükseltimini yaptıkdan sonra hata oluşdu.modu aktif edince herşey normal sadece yazı yazılacak alan gelmiyor.birde butonlar
Şu anda en iyi çözüm, yükseltmeden önceki sorun olmayan sürüme geri dönmen. Yükseltme kodu hatalı olabilir. Aldığın yedekleri kullan bir önceki sürüme dön.camfanus06 yazdı:Modun sürüm yükseltimini yaptıkdan sonra hata oluşdu.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
mod zaten şuan aktif değil şuan sorunn yok resimler çok sorun yaşatıyor şimdilik buna bir çözüm bulsam yetecek.Boyutlandırmayla ilgili sıkıntı çekiyoruz her resmi elden geçirmek gerekiyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Modun asıl sahibinin sitesindede yardım almaya çalışdım ama yabancı dil olmadığı için tam olarak anlaşamadık.Modül hakkında kimse yardım etmetecekmi.......
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu inat neden anlamadım.ama şunu söyleye bilirmki phbb adına hiç hoş bir yaklaşım değil yaptığınız şikayet edilecek yerler olsa sizi şikayet ederim
:D ama yok işde.Kaç gündür bir konuya cevap gelmedi.Biride çıkmış yok efendim biliyorumda bilmem neyde ya adamgibi konuş ya da otur oy-turduğun yerde millete yalakalık yapma yaranmaya çalışma mod vari hareketler burada modlarda da hata var onlar görveni yapsa o ukalalarda bunu yapamazlar.Burayı kendinin tekelinde bilemezler.
Neyse hadi kolay gelsin.

Neyse hadi kolay gelsin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir