Siteyi kurdum birkaç soru.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ferroburak
Kayıtlı Kullanıcı

Siteyi kurdum birkaç soru.

Mesaj gönderen ferroburak »

Merhaba
Dünkü başarısız denememden sonra bugün 3.0.5 türkçe ile forumu kurdum.

Forum kurulumu sırasında config.php'yi düzenleyin diyordu bir ayar yapmadım yapılması gereken bir şey var mı?

Üyelik için mail aktivasyonu istemiyor onu istemesini sağlayabilir miyim?

Sadece benim görüntüleyebileceğim bir dosya indirme bölümü nasıl oluştururum dosya boyutları 10 mb civarında olacak.

EK
1-Yönetim panelinden Yeni Konu açma izni vermeye çalışınca Run Time Error verdi. Forumları silip izinleri kopyalamayla değil elle ayarlayınca düzeldi.

2-Forum sayesinde Godaddy free windows hosting sunucunun üstteki reklamı da gitmiş.
Kullanıcı avatarı
RoyaLKing
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Siteyi kurdum birkaç soru.

Mesaj gönderen RoyaLKing »

Kod: Tümünü seç

Üyelik için mail aktivasyonu istemiyor onu istemesini sağlayabilir miyim?
YKP - PANO AYARLARI - Kullanıcı kayıt ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir