Forumum İEde çok yavaş açılıyor..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Mct
Kayıtlı Kullanıcı

Forumum İEde çok yavaş açılıyor..

Mesaj gönderen Mct »

Birkaç ay önce forumun index dosyalarının hepsine yabancı bazı eklemeler yapıldı. hatta google forumu zararlı siteler arasına aldı. ftpden girip hepsini düzelttim. şu anda forum temiz görünüyor. fakat ondan sonra internet explorer ile bağlanırken acayip yavaş bağlanıyor. firefox, opera, chrome ile denedim çok hızlı açılıyor. tabi en çok kullanılan ie olduğu için çoğu kişi foruma çoook yavaş bağlanıyor. Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.

Haa şunu da eklemeliyim. şu anda avast kurulu pclerden giriş yapınca virus uyarısı veriyor. fakat tüm dosyaların içeriğini inceledim sorun yok..
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forumum İEde çok yavaş açılıyor..

Mesaj gönderen difficulty »

anladıgım bir konu değil ama biryerlerde bişi bırakmış olmalısın.
yada olmaması gereken birşey kurmuş olabilrsin.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Site adresini verirsen sorunun senin bilgisayarından mı yoksa siteden mi kaynaklandığını anlayabiliriz...
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Mct
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Mct »

İlginiz içi teşekkürler, fakat ben birçok bilgisayarda denedim aynı problem. kuzeytepe.net/forum adresi siz de bir deneyin
Mct
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Mct »

deneyen varsa lütfen yazabilir mi gözlemlerini..
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

IE kullanmadigim icin kesin birsey diyemicem ama öncelikle temayi subsilver2 olarak degistirdikten sonra sitenin hizi nasil?

hizi degisirse sorun prosilverde dir belki iframe/script gibi kodlar eklediniz IE ile uyum saglamayan, subsilver2de hizi düzelirse prosilver temasinin orijinalini yeniden yollayin..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Evet site İE'de yavaş açılıyor. Aslında tüm prosilver tabanlı temalar İE'de yavaş açılıyor ama seninki biraz daha yavaş.

phpBB3 ilk çıktığından beri diyorum: Tasarımda <table> kullanmamak için bir yığın CSS kodu kullanılıyor buda hernekadar Google'nin sayfa indirmek için harcadığı zamanı azaltsa da(evet kendim denedim gördüm) İnternet Explorer'da yavaşlık meydana getiriyor.Eğer sunucun hızlı ise bir şekilde telafi ediliyor ama Türk kullanıcılarının işine gelmez bu mantık.

Vbulletinde tablosuz tasarıma geçmiş.. Bence phpBB'nin gerisinde kalmamak için yaptılar yoksa en büyük yabancı siteler halen tablo kullanıyorlar tasarımlarında.

Bu konuda benim gibi düşünen mükemmel bir yazı: http://osman.borutecene.com/tablosuz-ta ... ndartlari/

Ben bu konularda genel bir makale hazırlıyorum.Bitirebilirsem yayınlıycam yakında.Hatta İngilizceye çevirip phpbb.com'da da yayınlamayı düşünüyorum.

Kısacası Subsilver2 tabanlı bir tema kullanmanızı tavsiye ederim... Sorununuz çözülecektir.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir