yeni kullanıcı kaydı olmuyor?

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
antigmk
Kayıtlı Kullanıcı

yeni kullanıcı kaydı olmuyor?

Mesaj gönderen antigmk »

kendi hostuma phpbb2 yi sorunsuz kurdum ve yukledim...sitemde tek uye benim cunku yeni kayıt butonuna bastıgında kayıt sayfası acılıyor gereklı bilgileri giriyorsunuz en son tamam butonuna bastıgınızda karsınıza gelen sayfada onay kodunu yanlış girdiniz diyor ancak kayıt olurken bana onay kodu gostermiyor ... admin panelinden baktım acaba bu onay kodu acma kapama varmı diye ancak goremedim
daha once acıldıysa bu kusra bakmayım goremedim eger varsa o sayfaya yonlendirseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: yeni kullanıcı kaydı olmuyor?

Mesaj gönderen Evrek4 »

phpBB2 desteği verilmiyor artık bildiğim kadarıyla, phpBB3 varken phpBB2 kullanmak pek mantıklı değil. phpBB3 kurarsanız hem destek alırsınız hem de phpBB2 den çok daha gelişmiştir.
antigmk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen antigmk »

phpbb3 sevmiyorum nedense bide tema daha az az derken orda istediğim temayı bulamadım o yuzden
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

antigmk yazdı:phpbb3 sevmiyorum nedense bide tema daha az az derken orda istediğim temayı bulamadım o yuzden
tema konusunda haklısın

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir